אחרי שחנוכה אחת הילדה שלי נהפכה בעצמה לסופגניה, אני לא לוקחת סיכון. לא ברור למה האלרגיה, אבל מוכרי הסופגניות מקבלים בצק מוכן ולא יודעים להגיד מה בדיוק הוא מכיל.
אצלנו הסופגניות של קרין גורן מככבות ועד כמה שזה נקרא מוזר ממליצה להיצמד להוראות של נייר האפיה. לגבי לביבות אני מכינה את לביבות הכרישה האלה רק מחליפה את הבשר הטחון ב-250 גר' גבינת טוב טעם. מכינה גם לביבות תפו"א אשמח למצוא כאן מתכון חדשני
את ניסוי הפפנש השנתי שלו (|תפוז חזיר| יאמי) ואני מחפשת מתכונים ללביבות, במיוחד כאלה שילדים אוהבים. יום שישי יש א.ערב אצל אבא שלי + 2 אחינימים + הבת שלי
קניתי נצנצים זהב אכילים לקישוט עוגות מותר לאפות איתם? אני רוצה להכין נשיקות מנצנצות במיוחד אם אני ארבב את זה עם הקציפת ביצים מותר לאפות את אבקה הזאת? גיגלתי וגיגלתי ולא מצאתי תשובה