משהו בכללי- המתכונים באתר שמרית מצויינים
כשעברנו דירה נעלמו לי המון פתקיות עם מתכונים , בניהם הרבה שמרים... אז עכשיו אני בתהליך שיחזור ובניית מאגר חדש. עשיתי בשבוע האחרון גם עוגת שמרים קראנץ שוקולד (אני לא אוהבת את הצורה של קראנץ, אז עשיתי שושנים ועוד צמה קלויה...ועם מילויים אחרים, אבל בבצק עבדתי בדייקנות לפי המתכון), וגם של הפיצה האיטלקית. ויצאו שתי יצירות מופת. לא פחות. בקיצור, לפעמים דווקא במקום הכי פחות "פיינשמקרי" יש את המתכונים הכי שווים. אגב, אצלם הכל מבסס גם על משפר אפייה. אני מוותרת על הכימיקל הזה שלא עליתי עדיין על פישרו- ויוצא לי אחלה.