בא לי שרשור שמרים

קליספרה

New member
אנחנו נדאג לזה - זה היתרון ששתינו לא עובדות

רק תגידי יום שעה ואני באה לאסוף אותך מהרכבת
 
איפה שומרים שמרים יבשים ?

במקפיא? משאירים אותם בתוך השקית ואקום או שמעברים לצנצנת???? תודה
 

krina

New member
את לא לבד...

גם לי יש איזו רתיעה מזה. אגב, לא מהמחשבה שזה חי או משהו כזה, סתם מכל ענייני התופח לא תופח, לשים במקרר 4 שעות, עיסוי ארומטי, מגבת, עוד ארבע שעות.... רק מלקרוא את זה אני מעדיפה םללכת להכין קוסקוס וסה טו :).
 
כנ"ל . ניסיתי כמה פעמים, לא הולך

לי אז אני מוותרת. עוגות שמרים אני בכלל לא אוהבת אז נשאר פיצות. את זה אני יכולה לארגן לעצמי גם בלי להכין את הבצק.
 

שקדייה

New member
משהו בכללי- המתכונים באתר שמרית מצויינים

כשעברנו דירה נעלמו לי המון פתקיות עם מתכונים , בניהם הרבה שמרים... אז עכשיו אני בתהליך שיחזור ובניית מאגר חדש. עשיתי בשבוע האחרון גם עוגת שמרים קראנץ שוקולד (אני לא אוהבת את הצורה של קראנץ, אז עשיתי שושנים ועוד צמה קלויה...ועם מילויים אחרים, אבל בבצק עבדתי בדייקנות לפי המתכון), וגם של הפיצה האיטלקית. ויצאו שתי יצירות מופת. לא פחות. בקיצור, לפעמים דווקא במקום הכי פחות "פיינשמקרי" יש את המתכונים הכי שווים. אגב, אצלם הכל מבסס גם על משפר אפייה. אני מוותרת על הכימיקל הזה שלא עליתי עדיין על פישרו- ויוצא לי אחלה.
 
למעלה