גם כאן הלינד לא טוב אז הנה המתכון
מצרכים: 750 גר' קמח 2 כפות סוכר 15 גר' שמרים טריים מלח 3 כפות שמן זית 1 כף עלי רוזמרין קצוצים דק מים אופן הכנה: -שמים את כל החומרים בקערת המיקסר, מתחילים לצקת מים , בערך שלוש שלוש וחצי כוסות עד שמתקבל בצק רך.מערבבים ולשים יחד כחמש דקות -מכסים במגבת מטבח רטובה את הקערה, מתפיחים כשעה וחצי.- שעתיים ו "מורידים". מילוי זיתים וצנוברים:שבלול לחם 1 כוס טפנאד 1/2 כוס צנוברים 1/3 כוס זיתים שחורים קצוצים גס שמן זית למריחה מרדדים את הבצק לעיגול גדול, מורחים את המלית, מגלגלים לגליל ואת הגליל מגלגלים סביב עצמו. מורחים בשמן זית ומפזרים מלח גס מכניסים את השבלול לתבנית עגולה מלית עגבניות מיובשות: בשיטה כנ"ל: 1 כוס עגבניות מיובשות 1/2 כוס שמן זית 3 שיני שום קלופות 2כפות עלי טימין טריים 1/2 כוס צנוברים מלח, פלפל שחור ======== מרסקים את כל התערובת במעבד מזון