לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1957219,572 עוקבים אודות עסקים

פורום נשואים טריים

הפורום שלנו,פורום נשואים טריים הוא הבית שלנו. קהילה קטנה של אנשים (נשים וגם גברים) שחולקים ביחד חוויות דומות.הקמת משפחה ובניית הקן הפרטי שלנו הוא לא תהליך קל, אבל מלא אהבה. פה אנחנו מדברים על הכל. על אהבה ואכזבה, מריבות ורומנטיקה.ואיך אפשר בלי הפרטים הטכניים של החיים: איך לוקחים משכנתא? ואיך מוצאים דירה? איפה קונים מוצריי חשמל? ואיך מסירים כתמים? מה עושים עם החמות? ועם הגיסה? מה קונים ליום הולדת? ואיפה מוצאים דילים טובים? איך מתפייסים אחרי מריבה? איך מחפשים עבודה? איך מתמודדים על הבוס? ואיך נגרום לבעל להתייחס אלינו כמו אלילה? ובל נישכח- שירשוריי מתכונים שגורמים אף לפחדנית שבבשלניות לנסות את מזלה (זה גם עוזר לשיפור היחסים על הבעל...).כל אותם פרטים גדולים וקטנים שמרכיבים את החיים שלנו. חולקים חוויות טובות וכואבות, שמחה והתרגשות עם כל תוספת חדשה למשפחה. וצער על כל פרידה.אנחנו לא מחפשים מהצד ולא אוהבים שפה לא הולמת. לכל אחד ואחת יש פה מקום לתרום, להוסיף ולהעשיר את חברי הפורום. אבל אנחנו לא מחפשים לריב, להתקוטט או להעליב. נא לשמור על שפה נאותה ולחשוב עוד רגע אחד לפני שמוסיפים תגובה. בצד השני של המחשב ישנם אנשים אמיתיים שיכולים להיעלב.אז, בבקשה, ביתנו פתוח לרווחה, אתם מוזמנים להצטרף ולפנות בכל שאלה, בעיה או הצעה למנהלות הפורום או לכל המשתתפים.

אודות הפורום נשואים טריים

הפורום שלנו,פורום נשואים טריים הוא הבית שלנו. קהילה קטנה של אנשים (נשים וגם גברים) שחולקים ביחד חוויות דומות.הקמת משפחה ובניית הקן הפרטי שלנו הוא לא תהליך קל, אבל מלא אהבה. פה אנחנו מדברים על הכל. על אהבה ואכזבה, מריבות ורומנטיקה.ואיך אפשר בלי הפרטים הטכניים של החיים: איך לוקחים משכנתא? ואיך מוצאים דירה? איפה קונים מוצריי חשמל? ואיך מסירים כתמים? מה עושים עם החמות? ועם הגיסה? מה קונים ליום הולדת? ואיפה מוצאים דילים טובים? איך מתפייסים אחרי מריבה? איך מחפשים עבודה? איך מתמודדים על הבוס? ואיך נגרום לבעל להתייחס אלינו כמו אלילה? ובל נישכח- שירשוריי מתכונים שגורמים אף לפחדנית שבבשלניות לנסות את מזלה (זה גם עוזר לשיפור היחסים על הבעל...).כל אותם פרטים גדולים וקטנים שמרכיבים את החיים שלנו. חולקים חוויות טובות וכואבות, שמחה והתרגשות עם כל תוספת חדשה למשפחה. וצער על כל פרידה.אנחנו לא מחפשים מהצד ולא אוהבים שפה לא הולמת. לכל אחד ואחת יש פה מקום לתרום, להוסיף ולהעשיר את חברי הפורום. אבל אנחנו לא מחפשים לריב, להתקוטט או להעליב. נא לשמור על שפה נאותה ולחשוב עוד רגע אחד לפני שמוסיפים תגובה. בצד השני של המחשב ישנם אנשים אמיתיים שיכולים להיעלב.אז, בבקשה, ביתנו פתוח לרווחה, אתם מוזמנים להצטרף ולפנות בכל שאלה, בעיה או הצעה למנהלות הפורום או לכל המשתתפים.
x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכות הבאות וברוכים הבאים לפורום נשואים טריים :)
אנא הקדישו דקה מזמנכם לקרוא:
 1. הפרסום בפורום אסור על פי נהלי תפוז. פרסומות ימחקו ללא אזהרה. 

2. מותר לדבר בפורום כמעט על הכל, כל עוד שומרים על רמת דיון מכובדת ומכבדת. הודעות פוגעניות כלפי אנשים או קבוצות (הודעות שמביעות גזענות, הומופוביה, מיזוגניה, וכו׳) ימחקו.
 
3. הודעות שעושות אאוטינג (כלומר, הודעות שחושפות מידע אישי על גולשת או גולש ללא ידיעתן והסכמתן) ימחקו.
 
תודה על שיתוף הפעולה 
המשך >>

לצפיה ב-'מחפשת מתכון לעוגת קפה בחושה'
מחפשת מתכון לעוגת קפה בחושה
<< ההודעה הנוכחית
28/11/2011 | 21:46
53
819
שווה וטעימה.

חיפשתי וקראתי מלא מתכונים ואיכשהו לא נראו לי מבטיחים
ניסיתי אחד וזה ממש לא מה שחיפשתי

ומה זה בא לי עוגת קפה....

תודה
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'שתהיה לי בריאה הבחורה הזו...'
שתהיה לי בריאה הבחורה הזו...
29/11/2011 | 11:07
12
96
אני ממש מתה על קרין גורן, אבל המתכונים שלה לטעמי ממש הזויים ומופרכים מבחינת כמויות השומן שבהן....

לעוגה בחושה קטנה 200 גר' חמאה?!? או 2 מיכלי שמנת מתוקה? ג'יזס!! בשביל מה?

אף אחד פה לא חושד בי שאני איזו פנאטית בריאות או משהו... אבל בחייאת, אפשר לעשות עוגה בחושה מופלאה על בסיס של גביע יוגורט 3% וחצי כוס שמן....

מילא כשמדובר על כל מיני עוגות עם קרמים וקצפות וכו'..... (גם אז היא נסחפת בכמויות השומן של רכיבי הבסיס.... עשרות ביצים וכו'....), אבל בעוגה בחושה?
לטעמי זה ממש חבל להכין ככה.
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'זה לא מתחלק על כמה תבניות ? '
זה לא מתחלק על כמה תבניות ?
29/11/2011 | 11:09
31
אבל כן, אני תמיד מקצצת בשומן במתכונים שלה.....
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'לגמרי! וחזה גם גורם לי קצת להעריך פחות'
לגמרי! וחזה גם גורם לי קצת להעריך פחות
29/11/2011 | 11:20
9
46
את המתכון כי גם אני יכולה לשפוך להכל שמנת ושוקולד ויצא לי טעים...
והכי מרגיז שהיא נשארת רזה בעצמה
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'מודה שאני פשוט מחרים אותה'
מודה שאני פשוט מחרים אותה
29/11/2011 | 13:09
8
53
לא באופן רשמי (אין דף בפייסבוק להחרמה הזאת), אבל פשוט נמנע מלהכין דברים שלה.
אין לי הסבר למה.
גם בגלל כמויות השומן המטורפות של המתכונים שלה.
אבל אולי גם כי היא נכנסה לכל פינה בתחום המתוקים שזה ממש מרגיש לי כמו תנובה של המתוקים.
(מצד שני באמת מדובר בפרויקט אישי של אדם אחד שבאמת מגיע לו פרגון על הצלחה מטורפת. רק לא ממני).
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'אולי בגלל שכל מה שהיא עושה זה למחזר מתכונים '
אולי בגלל שכל מה שהיא עושה זה למחזר מתכונים
29/11/2011 | 13:22
4
50
של אחרים????
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'פייר? לא ידעתי.'
פייר? לא ידעתי.
29/11/2011 | 13:28
34
מעולם לא קראתי אפילו מתכון אחד שלה (אבל בטח לא הייתי יודע לזהות העתקה ממישהו אחר. אני לא כזה מומחה בענייני עוגות)
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'לדעתי זו ממש השמצה מכוערת'
לדעתי זו ממש השמצה מכוערת
29/11/2011 | 14:49
2
68
אני לא חושבת שאת יכולה לבסס איכשהו אמירה כזו מצד אחד.
מצד שני, כל העוסקים בתחום הקולינרי במקום מסויים ממחזרים מתכונים של אחרים, כשכל אחד מוסיף לדברים את הטויסט שלו.

גם ג'ולייה לא בדיוק המציאה את הפירה ולא את הטרטאטן וכו'.....

נשואים טריים >>
לצפיה ב-' ג'וליה בטח מגהקת בקברה תוך התהפכות'
ג'וליה בטח מגהקת בקברה תוך התהפכות
29/11/2011 | 16:50
10
לצפיה ב-'היא הודתה בזה לא פעם.. שרוב המתכונים לא שלה'
היא הודתה בזה לא פעם.. שרוב המתכונים לא שלה
29/11/2011 | 21:08
8
לצפיה ב-'אני מצדיעה לה!'
אני מצדיעה לה!
29/11/2011 | 14:45
1
58
הסיפא שלך, אמנם בסוגריים, אבל לטעמי מתארת את המהות של המותג "קרין גורן".
פרוייקט אישי של זוג אחד (יש איתה את בעלה מאחוריה)- שהצליחו מעל ומעבר למשוער,
הכל ב-10 (או במקרה שלהם ב-20 ) אצבעות, בעבודה קשה, במאמצים וזיעה.

כל הכבוד לה.
שאפו לגמרי.

אני לחלוטין לא מחרימה אותה, מאוד נהנית לראות אותה בטלביזיה, מאוד נהנית מהרעיונות שלה (המקוריים והמעובדים)- מסתייגת מכמויות השומן במקומות לא הכרחיים אמנם, אבל זה באמת בקטנה לעומת כמה שאני מעריכה אותה בכללי.
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'את צודקת. לכן סייגתי את דבריי'
את צודקת. לכן סייגתי את דבריי
29/11/2011 | 15:05
25
(או לפחות ניסיתי.).
באמת שהיא לא עשתה משהו רע. חס וחלילה. באמת מתפרנסת ביושר רב מעסק שהקימה בעצמה.
אני פשוט לא אוהב אותה. ומטריף אותי שכל הזמן שומעים רק קארין גורן, קארין גורן, קארין גורן. כנראה שזה באמת דפקט שלי.
וכבר שמעתי לא מעט מאנשים שלא היו שלא נפלו מהמתכונים שלה, אבל זה באמת עניין של טעם אישי.


נשואים טריים >>
לצפיה ב-'אני מחרימה אותה'
אני מחרימה אותה
29/11/2011 | 14:58
37
כי היא מדברת כמו אל ילדים מפגרים
וגם המתכונים שלה מפוצצים בשומן שומן ושמן!
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'סליחה, כן'
סליחה, כן
30/11/2011 | 09:43
21
לי זכור איזה מתכון (שהולך להתבשל היום) לקציצות עוף שהרוטב שלהן כולל גם חלב קוקוס גם חמאת בוטנים גם שמנת מתוקה! אה ,ולא לשכוח, חלילה, בלופ שמן!!
וזה עוד לא קינוח!

את נטולת זכות ציקצוק בנושא ווט סו אבר!



נשואים טריים >>
לצפיה ב-'יש לי אילתור שהופך כל עוגה בחושה לעוגת קפה'
יש לי אילתור שהופך כל עוגה בחושה לעוגת קפה
29/11/2011 | 10:59
11
159
אני השתמשתי בזה על עוגה בחושה לבנה גינרית עם אגוזים...
אחרי שהבלילה כבר בתבניות (2 אינגליש, או כמות דומה..),
מכינים בקערית קטנה תערובת של 2 כפות נס קפה , כף סוכר, 2-3 כפיות מים רותחים להמסה וקוביית חמאה נדיבה - ממיסים הכל ביחד למין קרם קפה כזה...

את זה שופכים על העוגה שכבר בתבנית, ועושים עירבובים קלים עם סכין כדי שהנוזל יחדור קצת פנימה.
אבל המסה הקריטית נשארת מלמעלה.
על זה מפזרים אגוזים או שקדים.

ואופים כרגיל.
יוצאת לך עוגה שהיא גם עם "שבילים" של קרם קפה בפנים, וגם קראנץ' קפה מלמעלה (כנראה הסוכר שנשרף הופך את זה לקראנצ'י..)

בקיצור, זה היה אילתור שהתוצאה שלו הפתיעה גם אותי
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'לגבי קארין גורן - גם לי יש בעיה עם כמויות '
לגבי קארין גורן - גם לי יש בעיה עם כמויות
29/11/2011 | 12:32
5
48
השומן שהיא משתמשת

אני אנסה את האילתור שלך נראה לי מבטיח כי מתכונים רגילים לבחושה יש לי

לא יודעת מה קרה לי נהיה לי אטרף לעוגת קפה, מקווה שזה יסדר לי את הקרייבינג

תודה
נשואים טריים >>
לצפיה ב-':-תגידי, לא עדיף כבר להתפנק עד הסוף בבית קפה?'
:-תגידי, לא עדיף כבר להתפנק עד הסוף בבית קפה?
29/11/2011 | 12:48
2
14
לצפיה ב-'בית קפה זו לא הבעיה '
בית קפה זו לא הבעיה
29/11/2011 | 13:13
1
338
בא לי לאפות עוגת קפה !
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'אה, אז תגידי'
אה, אז תגידי
29/11/2011 | 13:15
21
אפילו יותר כיף לאפות
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'בהצלחה. רק קחי בחשבון ש..'
בהצלחה. רק קחי בחשבון ש..
29/11/2011 | 14:57
1
76
כשאת מכניסה את זה לתנור, עם כל הנוזל הזה למעלה , יש לזה לוק של "חירבנתי את העוגה, אין סיכוי שיצא מזה משהו טוב עם כל הנוזלים האלו...".
אבל יצא אחלה
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'קרעת אותי מצחוק ותודה על האזהרה !'
קרעת אותי מצחוק ותודה על האזהרה !
29/11/2011 | 15:51
9
לצפיה ב-'שקדי אפשר את המתכון'
שקדי אפשר את המתכון
29/11/2011 | 17:18
28
לבחושה שלך? לאחרונה כל הבחושות שלי יוצאות גרועות...
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'שקדיה, את יכולה להדליק את המתכון של הבחושה?'
שקדיה, את יכולה להדליק את המתכון של הבחושה?
29/11/2011 | 18:33
3
145
הקרם-קפה הזה נשמע מעולה,
בהחלט יכול להתאים לעוגה של שבת הקרובה...
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'זו העוגה שקיבלה את הכינוי "שקדייה" '
זו העוגה שקיבלה את הכינוי "שקדייה"
29/11/2011 | 20:53
2
1347
אבל, לפני שיצלבו אותי חיים- אני מודה, ובעצם מעולם לא טענתי אחרת... כן, כמובן שהיא גנובה!

עוגה בחושה גינרית: (כמות לשתי תבניות אינגליש)
=============
3 ביצים
1.25 כוס קמח תופח
1.25 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
גביע שמנת חמוצה 15%/ גביע יוגורט 3%
חצי כוס שמן
בלופ תמצית וניל.

על העוגה הגינרית הזו אפשר להוסיף כל תוספת שנראית הגיונית... וגם כמה כאלו שלא.
שופכים את הבלילה ל-2 תבניות, ואת התוספות מוסיפים כבר בתבניות עצמן, ככה מנפקים 2 עוגות שונות בו"ז.

אם יש עניין, אפשר להרחיב בנושא התוספות...
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'יש עניין'
יש עניין
29/11/2011 | 22:21
96
יאללה הרחבה...
נשואים טריים >>
לצפיה ב-''
30/11/2011 | 12:10
69
נראה מעולה, תודה רבה!
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'קפה קוקוס שוקולד הולך'
קפה קוקוס שוקולד הולך
29/11/2011 | 13:24
1
50
לעוגיונט יש מתכון מדהים (לדעתי המשוחדת)
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'אין בעיה, אני בשוונג '
אין בעיה, אני בשוונג
29/11/2011 | 14:26
25
כל כמה ימים ננסה מתכון אחר....בסוף נהיה שמנים.....יותר ממה שאנחנו כבר

תודה
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'|נתלש| מתכונים'
|נתלש| מתכונים
29/11/2011 | 16:59
15
יש לי ראש כרוב !
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'|נתלש| מתכונים'
|נתלש| מתכונים
29/11/2011 | 17:00
7
27
יש לי ראש כרוב !
או יותר נכון - שניים כאלה - במקרר.
חוץ מכרוב ממולא. מה עוד אפשר לעשות איתם?
ורעיונות לכרוב ממולא ללא בשר יתקבלו בשמחה (הבטן שלי לא אוהבת בשר טחון)
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'2 רעיונות '
2 רעיונות
29/11/2011 | 17:46
6
29
1 כרוב עם אטריות מאכל הונגרי מעולה מעולה ( באמת אני אעשה את זה אולי הערב )
2. תבשיל כרוב ( כתוספת )

תשרקי אם את רוצה מתכון של אחד מהם
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'ערב טוב עכשיו שורקת'
ערב טוב עכשיו שורקת
29/11/2011 | 17:50
13
המתכון של הראשון!
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'כרוב עם אטריות?'
כרוב עם אטריות?
29/11/2011 | 18:26
3
9
הונגרי הבית (טוב, חצי) לא מכיר.
ותבשיל כרוב - הכוונה היא לכרוב מאודה?
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'כרוב עם אטריות זה קאפוסטש לושקה.'
כרוב עם אטריות זה קאפוסטש לושקה.
29/11/2011 | 18:59
2
18
לצפיה ב-'נו...ומה עם מתכון?'
נו...ומה עם מתכון?
29/11/2011 | 20:25
1
5
לצפיה ב-'נוסטלגיה- נוסטלגיה, תביאו משהו לאכול'
נוסטלגיה- נוסטלגיה, תביאו משהו לאכול
29/11/2011 | 20:57
9
לצפיה ב-'אני מכינה קציצות בשר וסולת בתבשיל כרוב.'
אני מכינה קציצות בשר וסולת בתבשיל כרוב.
29/11/2011 | 21:04
25
מטגנים הרבה בצל , מוסיפים רצועות כרוב ומשחימים.
מוסיפים רסק עגבניות, מים רותחים, מל"פ, פפריקה מתוקה וסוכר.


בצד מכיניםנג תערובת של קציצות בשר עם סולת (במקום פירורי לחם, אבל קצת יותר ממה ששמים ברגיל פירורי לחם, נגיד פי 1.5 ככה...).
מטגנים את הקציצות על מחבת חמה רק בשביל לסגור אותן, ומגלישים אותן (עם השומן של הטיגון...) לסיר של הכרוב.
מבשלים ביחד משהו כמו 45 דקות.

זה די דורש פירה ליד....
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'בבקשה '
בבקשה
29/11/2011 | 17:43
2
23
במקור זו עוגת תפוזים מעולה תרדי להערות תראי בכמה מחליפים

יוצאת מעולה מעולה

רכיבים:
4   ביצים
½ 1 כוסות סוכר
2   כוסות קמח
1   א. אפיה
¾   כוס שמן
1   סוכר וניל
1   כוס מיץ תפוזים לעוגה
1   כוס מיץ תפוזים לאחר האפיה

אופן הכנה:
לערבב את כל המצרכים לעיסה אחידה.

לאפות בתבנית משומנת בחום 175 מעלות 40 דקות.

כשהעוגה חמה "לחורר" ולשפוך כוס מיץ תפוזים.



ב ת י א ב ו ן !

הערות:
אפשר להמיר את התפוזים בקפה ולעשות עוגת קפה.
אפשר להשתמש גם במיץ תפוזים (תרכיז + מים) לא חייבים טבעי
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'האם כוס קפה - זה כוס נס קפה עם חלב'
האם כוס קפה - זה כוס נס קפה עם חלב
29/11/2011 | 18:02
1
16
או קפה חזק יותר או נמס בלי חלב ?

פשוט אחרי קריאה של כל כך הרבה מתכונים, עולות שאלות....תאמיני לי שאם לא הייתי עושה דוקטורט בנושא בטח לא הייתי מעלה בדעתי לשאול
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'קפה בלי חלב'
קפה בלי חלב
29/11/2011 | 18:36
11
אני בדרך כלל עושה אותו עם כפית וחצי שתיים, וגם לא כוס מלאה מים [קצת פחות

נשואים טריים >>
לצפיה ב-'קלה או מושקעת?'
קלה או מושקעת?
29/11/2011 | 21:17
12
55
כי יש לי מתכון לעוגת קפה מעולה מעולה מעולה,
רק מה-
דורשת קצת עבודה.
התוצאה הסופית-
היא עוגת השיש הכי אווירירית, מדהימה וטעימה שאכלת מימייך. בהן צדק.
אם יש ביקוש- אני אקליד.
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'אחרי הסבר כזה איך לא ארצה את המתכון ?!'
אחרי הסבר כזה איך לא ארצה את המתכון ?!
30/11/2011 | 00:16
11
28
כמו שאמרתי , אני בשוונג, העוגה של אתמול כמעט נגמרה , המתכון נגרס ונזרק . זה לא מה שרצינו.

תוך יום יומיים אתחיל בסבב נסיונות חדש
אשמח למתכון מבטיח, גם אם יש צורך בהשקעה, לא נראה לי בלתי אפשרי.

תודה רבה
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'בבקשה- עוגת השיש של סבתא לובה*'
בבקשה- עוגת השיש של סבתא לובה*
30/11/2011 | 02:30
10
116
(* סבתא לובה היא סבתה של החברה הכי טובה שלי)

כמות לשלוש עוגות בתבניות אנגליש קייק. העוגות שורדות הקפאה מעולה.
אני תמיד מכינה כמות כפולה (היינו- 6 עוגות) כי השלוש הראשונות מתחסלות תוך יומיים....
לעוגה שני שלבים-

קרם שוקולד:
מבשלים את כל החומרים שלהלן וממיסים יחד, עד להיווצרות נוזל סמיך.
3 כפות קקאו
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
1 חבילה שוקולד מריר
100 גרם חמאה (במקור- מרגרינה, אני עושה עם חמאה).

קרם "לבן":
6 ביצים מופרדות
להקציף 6 חלבונים עם 1/4 כוס סוכר

לערבב 6 חלמונים עם:
1/2 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפייה
1/2 כוס שמן
1 שקית סוכר וניל.

לקפל את החלבונים המוקצפים לתוך העיסהץ

"למזוג" את הקרם הלבן (שהוא סך כל החלבונים והחלמונים לפי האמור לעיל) לתבניות אנגליש קייק משומנות- עד למחצית התבנית

למזוג את קרם השוקולד לתוך הקרם הלבן. הוא שוקע, כך שצריך לערבב- פה טמון הקסם- צריך לערבב בעזרת מרית או סכין בתנועות 8 גליות () כדי לדלות את קרם השוקולד שירד לקרקעית התבנית- לשים לב לא לערבב יותר מידי- אחרת תצא לך עוגת שוקולד ולא עוגת שיש....

לוקח זמן להתמקצע בערבוב .

את התבניות מכניסים לחום בינוני (170- 180) לכ-40 דקות. כשהקיסם יוצא עם פרורים לחים- העוגה מוכנה.

לא טעמת עוגה כזו. באחריות.
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'הממ...חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי.....'
הממ...חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי.....
30/11/2011 | 12:53
5
34
את הקפה במתכון

מכיון שהעוגה נשמעת כה מבטיחה אנסה גם אותה כמובן.

אולי הכוונה הייתה להחליף את 1/2 כוס מיץ התפוזים בקפה ?

כמה גרם זה חבילת שוקולד מריר?

תודה רבה !
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'האמת? מבחינתי כל עוגה שבאה ליד הקפה'
האמת? מבחינתי כל עוגה שבאה ליד הקפה
30/11/2011 | 16:28
4
43
היא בהגדרה "עוגת קפה"
מה שכן, הייתי מנסה להמיר את 1/2 כוס המים- בחצי כוס קפה נמס.

וחבילת שוקולד מריר = 200 גרם, לדעתי. (אין לי בבית כרגע).
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'תודה '
תודה
30/11/2011 | 16:43
2
26
אני אתייעץ עם יושבי הבית אם נראה להם עוגת תפוז-קפה- שוקולד. נראה לי שלא תהיה התנגדות. בכל מקרה אני שומרת את המתכון כפי שהוא ומנסה בקרוב
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'לא, לא... או תפוז או קפה'
לא, לא... או תפוז או קפה
30/11/2011 | 22:35
1
53
קפה והדרים זה אחד השילובים שהכי לא משתלבים ביחד.

אם את עושה קפה- את את התפוזים תחליפי בחלב,
או שתשאירי את זה AS IS, זו נשמעת עוגת שוקולד משובחת למדי..... וגם, את לא רוצה לעצבן את סבתא לובה!!
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'נראה לי שפעם ראשונה AS IS'
נראה לי שפעם ראשונה AS IS
30/11/2011 | 23:21
25
ואחרי זה - נתחיל עם אילתורים. מי אני שאעצבן את סבתא לובה ?!
נשואים טריים >>
לצפיה ב-'חבילת שוקולד (מריר, חלב, לבן) היא 100 גר''
חבילת שוקולד (מריר, חלב, לבן) היא 100 גר'
30/11/2011 | 19:16
7
לצפיה ב-'נשמע מעולה! אני מתכוונת להכין'
נשמע מעולה! אני מתכוונת להכין
30/11/2011 | 17:16
3
39
כשאני מחלקת לאינגליש לא יוצא לי טעים ונימוח כמו בתבנית אחת,(אני חושבת שלכולם) ואם המתכון ל3 אינגליש ייצא לי טוב בתבנית אחת גדולה.
יש רק סיכוי שאחליף את התפוזים בחלב וכמובן שאוסיף וניל.
אצלם אם יצא טוב
נשואים טריים >>
לצפיה ב-' *נימוח=לח. '
*נימוח=לח.
30/11/2011 | 17:18
4
לצפיה ב-'מהנסיון שלי- זו עוגה סופר נימוחה ולחה.'
מהנסיון שלי- זו עוגה סופר נימוחה ולחה.
30/11/2011 | 19:37
1
38
מעולם לא הכנתי בתבנית אחת, ועוד אגדיל ואחשוף שבדר"כ אני משתמשת בתבניות אלומיניום פושטיות. יוצא מעולה.

לא הייתי מחליפה את מיץ התפוזים בחלב- הארומה התפוזית כמעט ולא מורגשת בטעם, אבל היא מוסיפה איזשהו תת-טעם שמדגיש את השוקולד ומאזן אותו בו זמנית.

(מי ישמע, כולה עוגת שיש. אבל מה? אלוהית.)
נשואים טריים >>
לצפיה ב-' אוקיי תודה '
אוקיי תודה
30/11/2011 | 21:27
1

הודעות אחרונות

13:15 | 20.09.16 אורחים בפורום
10:33 | 14.09.16 נענע טריה
22:22 | 18.08.16 אורחים בפורום
14:40 | 25.07.16 אורחים בפורום
10:26 | 19.07.16 נענע טריה
11:47 | 28.06.16 אורחים בפורום
15:20 | 15.06.16 luzon1704
18:44 | 10.06.16 אורחים בפורום
18:44 | 10.06.16 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ