טונה עם שמן - מסננים את השמן לפני האכילה?

falz

New member
טונה עם שמן - מסננים את השמן לפני האכילה?

אני רק רוצה לוודא שאני לא מפספס משהו - אם אוכלים קופסאות טונה עם שמן (משום מה טונה עם מים ממש לא טעים לי), אז מסננים קודם את רוב השמן שיש בה ואוכלים את הטונה עצמה?

אני שואל לא מבחינת הטעם אלא מבחינה תזונתית. אני מניח שכן מסננים, כי השמן נראה לי מיותר, אבל אני רוצה לוודא שלא פספסתי משהו...
 

falz

New member


 

amirline

New member
ממליץ על טונה במים מעורבבת עם כף טחינה גולמית

אותן קלוריות והרבה יותר בריא וטוב
 

amirline

New member
רעיון לשדרוג (מה שאני עושה)

קח צלוחית עמוקה תכתוש שן של שום ,שים כף טחינה גולמית ותערבב עם מעט מים ולימון עד שתקבל מרקם של טחינה (לא דליל ולא סמיך) ואז תשפוך את הטונה (במים) שלך לטחינה ותערבב, לא תרגיש שזה טונה במים וזה הרבה יותר טעים מטונה בשמן.
&nbsp
עד כאן 60 שניות ממטבחו של רושפלד

&nbsp
תהנה.
 
למעלה