לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
2230422,304 עוקבים אודות עסקים

פורום חדרי כושר

חברים וחברות יקרים,ברוכים הבאים לפורום ``חדרי כושר``!פורום זה הוקם לראשונה ע"י אחד מהמאמנים המובילים והמנוסים בארץ - רמי ירון. כיום עבדכם הנאמן מנהל את הפורום ומנסה לנסוק יחד איתו ואיתכם לגבהים חדשים.כידוע לכם, החברות במועדוני כושר מהווים כיום טראנד מוביל בקרב כל שכבות האוכלוסיה ובגילאים השונים.המודעות שקיימת בחברה המודרנית לענייני ספורט ובריאות, לאכול נכון יותר, להראות טוב יותר, לשפר את האפקטיביות של גופנו ותוך כדי כך גם להיות IN, להכיר אנשים, חתיכות, חתיכים, מוסיקה, קצב ..קצב ..קצב הינה בלתי הפיכה ומהווה פונקציה חשובה ואינטגרלית בתוך לוח הזמנים העמוס שלנו ולמעשה מהווה תפיסת חיים בעצמה.הפורום נועד על מנת לאפשר לנו, חובבי הכושר הותיקים וכן לחובבי הכושר הפוטנציאלים (שעוד לא ממשים את אהבתם הגלומה) - לכתוב, לשאול, להתעניין, לבקש ולבדוק כל דבר שמעניין בנושא.אחת המטרות, עבורי ועבורכם היא גם להעשיר את חובבי התחום בתרגילים, לעקור מיתוסים ותזות מעוותות שאני שומע ורואה בחדרי הכושר וכמו כן- להעלות את המודעות הציבורית לתועלת הרבה שבאימונים.מכאן שזה המקום:לשאול שאלותלהחליף מידע, תרגילים, שיטות אימוןלהציע הצעות, רעיונות, סקרים מענייניםלהמליץ המלצותלשלוח - מאמרים וכתבות, תמונות, קישוריםלעומת זאת - זהו לא המקום:לשפה בלתי הולמת, איומים, הכפשות, אישומים והוצאות להורג ..לפרסומים וקידומי מכירות שיווקיים מכירת מנויים וכיו``ב - את הבמה המתאימה לכך תמצאו בלוח המודעות.כולי תקווה כי תמצאו בפורום זה את הכר המתאים לתקשורת בנושא, תרגישו הכי נוח שאפשר להתבטא ולשתף פעולה, גם אם הפניה נראית לכם ``מביכה`` ובכך ניצור פורום אינטראקטיבי, פעיל ויעיל.Rock On , עידו.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום חדרי כושר

חברים וחברות יקרים,ברוכים הבאים לפורום ``חדרי כושר``!פורום זה הוקם לראשונה ע"י אחד מהמאמנים המובילים והמנוסים בארץ - רמי ירון. כיום עבדכם הנאמן מנהל את הפורום ומנסה לנסוק יחד איתו ואיתכם לגבהים חדשים.כידוע לכם, החברות במועדוני כושר מהווים כיום טראנד מוביל בקרב כל שכבות האוכלוסיה ובגילאים השונים.המודעות שקיימת בחברה המודרנית לענייני ספורט ובריאות, לאכול נכון יותר, להראות טוב יותר, לשפר את האפקטיביות של גופנו ותוך כדי כך גם להיות IN, להכיר אנשים, חתיכות, חתיכים, מוסיקה, קצב ..קצב ..קצב הינה בלתי הפיכה ומהווה פונקציה חשובה ואינטגרלית בתוך לוח הזמנים העמוס שלנו ולמעשה מהווה תפיסת חיים בעצמה.הפורום נועד על מנת לאפשר לנו, חובבי הכושר הותיקים וכן לחובבי הכושר הפוטנציאלים (שעוד לא ממשים את אהבתם הגלומה) - לכתוב, לשאול, להתעניין, לבקש ולבדוק כל דבר שמעניין בנושא.אחת המטרות, עבורי ועבורכם היא גם להעשיר את חובבי התחום בתרגילים, לעקור מיתוסים ותזות מעוותות שאני שומע ורואה בחדרי הכושר וכמו כן- להעלות את המודעות הציבורית לתועלת הרבה שבאימונים.מכאן שזה המקום:לשאול שאלותלהחליף מידע, תרגילים, שיטות אימוןלהציע הצעות, רעיונות, סקרים מענייניםלהמליץ המלצותלשלוח - מאמרים וכתבות, תמונות, קישוריםלעומת זאת - זהו לא המקום:לשפה בלתי הולמת, איומים, הכפשות, אישומים והוצאות להורג ..לפרסומים וקידומי מכירות שיווקיים מכירת מנויים וכיו``ב - את הבמה המתאימה לכך תמצאו בלוח המודעות.כולי תקווה כי תמצאו בפורום זה את הכר המתאים לתקשורת בנושא, תרגישו הכי נוח שאפשר להתבטא ולשתף פעולה, גם אם הפניה נראית לכם ``מביכה`` ובכך ניצור פורום אינטראקטיבי, פעיל ויעיל.Rock On , עידו.
x
הודעה מהנהלת הפורום
המידע והעצות בפורום אינם מהווים תחליף לייעוץ מקצועי, כאן לא בונים תפריטי תזונה. חל איסור מוחלט על פרסום הודעות מכירה/קניה על גבי הפורום
חדש בפורום? קרא כאן תחילה
כללי הכתיבה בפורום
  איך לכתוב בפורום ולצאת מזה בשלום?
פורום תזונה פורום אירובי פורום מתכונים לדיאטה מאמני כושר אישי
המשך >>

לצפיה ב-'חלבון החלב - קזאין - סיכום'
חלבון החלב - קזאין - סיכום
<< ההודעה הנוכחית
07/03/2009 | 01:40
3
47
1. כידוע קזאין הראה יכולות טובות יותר בשמירה על רקמת שריר תחת גרעון קלורי מאשר סוגי חלבון אחרים עקב הטענה שתהליך פירוקו ארוך יותר (7-8 שעות), והשפעתו על סינטזת החלבון בגוף הינה מאוד נמוכה...
זאת כמובן בהשוואה שנעשית בין חלבון הקזאין בלבד לחלבון מי גבינה בלבד - דבר לא כ"כ מציאותי.

2. רוב החבר'ה שאני מכיר + כמה חברים מהפורום דיווחו שקזאין הראה יכולת טובה יותר בלשמור אותנו שבעים בתקופת הגרעון הקלורי. אני לא יודע עד כמה זה נכון בהשוואה לכל סוגי החלבון, אך בהשוואה לחלבון מי גבינה, זה נכון בהחלט.

3. לא מניסיון אישי שלי, אבל לפחות לאלה שכן ניסו שיק קזאין, הוא אינו מתמוסס מהר כ"כ, וטעמו די גרוע.

4.. ישנה אבקת חלבון בשם MPI שמערבת 70% קזאין ו30% מי גבינה בתוכה (MPI = Milk Proten Isolate) שמאוד מומלצת. הבעיה היא שככל הנראה עדין אין אותו להשגה בארץ נכון לתאריך זה, אך באתר TRUEPROTEIN.COM תוכלו להשיג אותו.

5. כמובן שאפשר פשוט לצרוך מוצרי חלב בצורת מזון ולא בצורת שייק. אלא אגב הרבה יותר משביעים מלכ שייק (די חשוב בתקופת חיטוב...).

אני נותן לכם את השרשור המקורי על מנת שתוכלו לעיין בדברים שלא הזכרתי, עקב חוסר חשיבותם\מורכבותם למתעניין הרגיל בנושא:
הקישור

בכל מקרה קרדיט למשתתפי השרשור שהביעו את דעתם
m0sh3 , DaBomB666 , קטריס , הזברה1 , מר לטיסימוס , MidNightFlame.

תהנו
אורי
חדרי כושר >>
לצפיה ב-' תודה אורי, הוספתי לטאגליינס'
תודה אורי, הוספתי לטאגליינס
07/03/2009 | 02:01
4
לצפיה ב-''
07/03/2009 | 09:21
1
לצפיה ב-''
07/03/2009 | 20:40
1

הודעות אחרונות

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ