לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1226312,263 עוקבים אודות עסקים

פורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי
x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכים הבאים לפורום קפה.
פורום קפה עוסק בתחביב הקפה, בקליית קפה, מכונות קפה  ותרבות קפה, חברי הפורום רואים בנספרסו/קפסולות כמוצר שאינו נכלל בתחביב ועל כן אין לנו תשובות לגבי מוצרי נספרסו/קפסולות ואיננו יכולים להמליץ או לתת תשובות על מוצרים אלו.
המשך >>

לצפיה ב-'מכונות קפה - המלצות על מים לשימוש'
מכונות קפה - המלצות על מים לשימוש
28/02/2005 | 18:36
42
223
כן, זה נראה כמו כותרת מוזרה, אבל קניתי מכונת קפה חדשה והבנתי שאני צריך להקפיד על כמה דברים לטובת חיי המכונה.

אשמח לשמוע המלצות של משתמשים לגבי איזה מים להשתמש.
אני גר בתל-אביב כך שהברז בורך במים רווי מלחים ("מים קשים").
מה לשים מי-עדן, בריטה, תמי-4 ????
בהוראות ממליצים על בריטה אבל הבנתי שזה לא טוב בגלל השילוב בין הפחמן הפעיל לתהליך ההרתחה....

קפה >>
לצפיה ב-'זה תלוי בסוג המכונה.'
זה תלוי בסוג המכונה.
28/02/2005 | 20:25
41
158
במכונה עם מחליף חום עדיף להשתמש במרכך. במכונה עם דוד אחד שעובד בשני מצבים - או קפה או קיטור - אפשר להשתמש בבריטה ולנקות אבנית מדי פעם בתנאי שהדוד לא מאלומיניום. בגלל האבנית עדיף לא להשתמש במים מינרליים. בכל מקרה, צירפתי לינק למאמר על מים למכונות אספרסו.
קפה >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'מכונה של NESPRESSO - C150'
מכונה של NESPRESSO - C150
28/02/2005 | 23:41
40
1868
לצפיה ב-'נראה לי כי יש להמנע ממי בריטה'
נראה לי כי יש להמנע ממי בריטה
01/03/2005 | 10:26
39
327
הנושא כבר עלה בפורום והמומחים אמרו כי מי בריטה חומציים ממיסים את חלקי האלומיניום וזה לא ממש בריא. האמת כי בעבודה שלי כבר שנים משתמשים במים מינרליים באותה מכונה ולא מסירים אבנית והמכונה עדיין מתפקדת. אם בכל זאת אתה לא רוצה הרבה אבנית יש להשתמש המרכך חיצוני כמה בקישור. אולי תמי-4 מתאים, כדי להתייעץ איתם או עם נספרסו...
קפה >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'להיפך'
להיפך
01/03/2005 | 23:14
38
165
ההמלצה של נספרסו , בחום, היא להשתמש בבריטה.
שוחח עמם, הם ישמחו לאשר זאת.
קפה >>
לצפיה ב-'ידוע לי שנספרסו ממליצים אבל...'
ידוע לי שנספרסו ממליצים אבל...
01/03/2005 | 23:53
37
215
אפילו יש להם הסכם עם בריטה כך שאפשר לרכוש פילטרים דרך המועדון במחיר מוזל יותר.

הבעיה היא אחרת - הבנתי שמבחינת בריאות המכונה - בריטה טובה אבל (!) מבחינת בריאות שלנו, להשתמש במים מבריטה (=מים שסוננו במסנן פחמן פעיל) בשילוב עם הרתחה יוצר ריכוזים של חומרים שלא בריאים לנו.

על-כך תהיתי אם מישהו מבין יותר בעניין ואם יש לו המלצות לכך.
קפה >>
לצפיה ב-'למיטב ידיעתי, מבחינת בריאות שלנו'
למיטב ידיעתי, מבחינת בריאות שלנו
02/03/2005 | 00:33
36
155
הבעיה היא לא בהרתחה של מי בריטה, אלא יש בעיה ספציפית בקומקומים חשמליים שבהם מי הבריטה באים במגע ישיר עם גוף החימום - משהו שקשור לחומר של גוף החימום והמגע של מי הבריטה איתו.

בהרתחה בקומקומים מודרניים מהדור החדש שבהם המים במיכל שיושב מעל גוף החימום (אתה יודע, העגולים שהחיבור שלהם לחשמל הוא למטה), אין בעיה במי בריטה.

לא יודע איך המכונה של נספרסו מחממת את המים, אבל למיטב ידיעתי בקומקומים בעלי גופי חימום שנוגעים ישירות במים מי הבריטה לא רק לא בריאים לנו אלא גם לא לקומקום, ולכן לא סביר שימליצו לנו לעשות משהו שמפרק את המכונה.

אני בכל מקרה שלחתי להם מייל בנושא ומחכה לתשובה.
קפה >>
לצפיה ב-'אשמח לשמוע את התגובה של החברה לנושא'
אשמח לשמוע את התגובה של החברה לנושא
02/03/2005 | 09:32
35
88
אני גם אברר בדיוק את הסוגיה אצל אנשים שמבינים דווקא בכימיה - נשמע לי הגיוני מאד מה שאתה מציין לגבי מגע ישיר עם גוף החימום (וגם שכמובן שנספרסו לא ימליצו על משהו שיקצר את חיי המכונה...).

נחכה לעדכון/נעדכן.

קפה >>
לצפיה ב-'קיבלתי עכשיו הודעה קולית מהם'
קיבלתי עכשיו הודעה קולית מהם
02/03/2005 | 11:25
34
165
הם אכן ממליצים על מי בריטה
קפה >>
לצפיה ב-'הסכנה הבריאותית היא לא בגלל פחם'
הסכנה הבריאותית היא לא בגלל פחם
02/03/2005 | 12:03
33
178
אלה בגלל מחליף יונים שגורם למים להיות חומציים ובמכונות עם דוד אלומיניום ממיס את המתכת. ראו קישור לדיון בפורום לפני זמן מה.
קפה >>
כתובות אינטרנט מצורפות:
לצפיה ב-'אני ההיתי צריך שרות פעמים בחמש שנים'
אני ההיתי צריך שרות פעמים בחמש שנים
02/03/2005 | 14:50
107
באחת היה צריך להחליף גומיה במכונה, פעם שניה עשתי טעות המים ירדו לללא הפסקה עד שהמשאבה הלכה (זה קרא בגלל שהפעלתי את המכונה עם שעון שבת, והצויץ של המים היה פתוח). בנוסף אני מגיע הרבה להתיעצויות בנושא קפה וטחינה ותמיד מקבל יחס מצוין.
ניגם
קפה >>
לצפיה ב-'אז אני לא מבין...'
אז אני לא מבין...
02/03/2005 | 20:44
31
81
אם טיהור בפילטר בריטה לא בריא לבריאות שלנו כי בתהליך ההרתחה חלק מהמתכת של הדוד מתפרקת למים שאנחנו שותים קפה מהם אח"כ, אז למה NESPRESSO ממליצים על זה? הרי זה בסופו של דבר גם מזיק לגוף החימום (אמנם מונע אבנית אבל...).

קפה >>
לצפיה ב-'קשיות המים'
קשיות המים
03/03/2005 | 00:31
30
206
לפני 3 חודשים הצעתי שטיפה של פילטר בריטה בתמיסת מלח מרוכזת כדי שיוסיף יוני נתרן במקום יוני מימן שמחליפים את יוני הקשיות האופייניים סידן ומגנזיום. הצעתי וגם ביצעתי, ומאז אני שוטף את אותו פילטר בריטה בתמיסת מלח. היום החלטתי לבחון את טיב המים והנה התוצאות: לקחתי סט לטיטרציה של יוני סידן ומגנזיום המורכב מ-eriochrom black T ו-sodium EDTA (דברים המצויים בכל בית בישראל) תמיסה במים מזוקקים נותנת צכע כחול עמוק. חילקתי לשני כלים בכמויות זהות. הוספתי לאחד 20 סמ"ק מי ברז, הצבע הפך סגול(תגובה אופיינית לקשיות) הוספתי לשני 330 סמ"ק מים מהבריטה המטופלת במלח, וצבעו נותר כחול. הקשיות בטיפול הנ"ל היא לפחות פי 16 פחות ממי ברז. רצ"ב תמונה של שני הכלים. לכל החוששים זהו תהליך רגיל של ריענון מחליף יונים ואין לו תופעות לוואי וטעם הקפה במים ניטרליים עולה על זה שבמים חומציים.
קפה >>
לצפיה ב-'שאלתי אותך פעם ושואל שוב'
שאלתי אותך פעם ושואל שוב
03/03/2005 | 01:11
8
108
אם בריטה מזיקה למכונה היא לא מזיקה לקיבה שלנו???
ואחרי הטיפול????
קפה >>
לצפיה ב-'מי בריטה'
מי בריטה
03/03/2005 | 08:15
7
291
המים כשלעצמם לא מזיקים כשהם מעט חומציים (בריטה אורגינלית) וכשהם מנוטרלים (בריטה מטופלת) הבעיה היא כשמים חומציים בטמפרטורה של 95 מעלות או מעל מאה בקיטור באה במגע עם אלומיניום או ניקל. זה ממיס מעט ואינו תורם לא לבריאות ולא למכונה. המים המנוטרלים לא מזיקים לא למכונה ולכן לא גוררים לגופנו מתכות מיותרות.
קפה >>
לצפיה ב-'גם כרום וניקל?'
גם כרום וניקל?
03/03/2005 | 10:32
1
82
חשבתי ש כרום וניקל הרבה יותר עמידים מאלומיניום. אגב, אם מים חומציים זו סכנה בריאותית אז יש אותה סכנה במים מינרליים עקב חומציות גבוהה? או שאני מתבלבל בין חומציות ו-PH?
קפה >>
לצפיה ב-'כרום וניקל'
כרום וניקל
03/03/2005 | 19:37
80
אמנם נתקפים פחות מאלומיניום אבל ניקל בריכוז מיזערי הוא חומר מסרטן, ומזה היה כל הסיפור עם גופי חימום גלויים בקומקומים ומי בריטה שממיסים אותו. כרום לפחות אינו מסוכן אלא דרוש לגוף בריכוזים נמוכים. מתכות עמידות הן סגסוגות פלדה בלתי מחלידה 304, 316 וכו.
קפה >>
לצפיה ב-'האם אתה יודע מאיזה חומר עשויים'
האם אתה יודע מאיזה חומר עשויים
03/03/2005 | 13:51
4
84
החלקים במכונה של נספרסו?

כי אם זה באמת ממיס את המתכת, הרי שזה לא בריא למכונה ולא הגיוני שנספרסו ימליצו על זה...

ואם זה לא ממיס את המכונה - אז זה גם לא לא בריא.

כמובן שנשאר עניין הטעם.

אתה יכול להסביר יותר בפירוט את עניין המלח? איך עושים את זה? מה זה עושה, ואיך מונעים מהמים להיות מלוחים אח"כ?
קפה >>
לצפיה ב-'טיפול במלח'
טיפול במלח
<< ההודעה הנוכחית
03/03/2005 | 19:56
3
2988
הפילטר של בריטה מכיל שני רכיבים: פחם פעיל לסילוק כלור ושרף מחליף יונים להסרת יונים חיוביים במים. היונים החיוביים (סידן, מגנזיום, נתרן וכו') מוחלפים על ידי פרוטון, יון מימן שהופך כל חומר ניטרלי שהיה במים לחומצה. לדוגמה דו פחמת הסידן שהיא חומר נייטרלי הופכת ע"י הסרת הסידן והמרתו במימן לחומצה פחמתית (חומצה חלשה ולא אגרסיבית אך עדיין חומצה)באופן דומה כלוריד הנתרן הופך לחומצה מלחית שהיא חומר אגרסיבי וחומצה חזקה. אמנם בריכוז נמוך אך עדיין חומצה. כדי להמנע מכל זה אני ממיר את יוני המימן במחליף היונים ביוני נתרן. שתי כפות מלח בישול בחצי כוס מים דרך הפילטר, ולאחריו שני ליטר מים לשטיפה והסרה של עודף המלח (4 פעמים חצי ליטר עובר ושוטף).תכונת השרף מחליף היונים היא שריכוז גבוה של יון מסוים מחליף את היון היושב באתר החלפת היונים. ניתן לשטוף עם חומצה ואז השרף יחליף הכל ביון מימן. אני מעדיף לשטוף במלח ולקבל מים נייטרלים. נושא הפחם הפעיל לא נבדק על ידי כי אני משתמש במים שסוננו דרך פילטר פחם ביתי.
בברכה
אדי קט
קפה >>
לצפיה ב-'סליחה על הבורות'
סליחה על הבורות
03/03/2005 | 21:18
1
215
אבל מלח בישול הכוונה למלח הרגיל שאנחנו קונים ושמים על השולחן לאורחים או מלח אחר?? NaCl??
האם משמעות הדברים שכשארתיח את המים בפינגן לא תהיה אבנית???
קפה >>
לצפיה ב-'כן וכן'
כן וכן
04/03/2005 | 01:43
121
לצפיה ב-'wow פשוט מדהים'
wow פשוט מדהים
09/03/2005 | 10:11
177
יש לי IMAT JUNIOR+מטחנה IMAT, אני מפלטר עם בריטה אבל תמיד היה
משהו מבאס, מעין טעם לוואי.
ואז ניסיתי את הרעיון עם המלח-איזה הבדל!
כל חלל הפה התמלא בטעם עם כל ההרמוניות וטעם הלוואי נעלם.
כל-כך פשוט, אולי אם לא הייתי מבריז משעורי כימיה ב י"א הייתי עולה על
זה לבד.
בקיצור אני ממליץ לכולם-לפחות שווה בדיקה.
ולך אדיקט
קפה >>
לצפיה ב-'כמה שאלות בנושא'
כמה שאלות בנושא
04/03/2005 | 01:10
20
143
תגיד - אתה יכול להסביר קצת יותר מפורט מה אתה עושה (טובל את המסנן החדש לפני השימוש ? כיצד כמה ולמה).

אני רוצה לוודא שאני מבין אותך נכון - הדבר בעצם מצד אחד משיג את יתרון הבריטה (מים פחות קשים) ומצד שני מטפל בסוגיית הבריאות שבשתיית קפה שהורתח ממים שטופלו במסנן בריטה ?

ניסית לשאול את חברות הקפה (נספרסו, למשל) מה עמדתן בנושא ?

אני אישית מתלבט מאד איזה מים להשתמש (פחות בעניין חומציות בקפה ויותר בשל הרצון בשמירה על חיי המכונה מחד ומאידך שמירה על בריאותי...).

תודה.
קפה >>
לצפיה ב-'בריטה הופכת למרכך'
בריטה הופכת למרכך
04/03/2005 | 01:49
19
176
התהליך פשוט הופך את פעולת הבריטה למרכך מים. תוכל להתייעץ עם חברות מייצרות מכונות האספרסו, אך לי זה ברור שזה עדיף וגם מומלץ ע"י רובן.שוב לא טובל ולא בטיח. ממיס בכוס 2 כפות מלח בחצי כוס מים ומערבב ואת התמיסה מעביר דרך הבריטה כמו מים רגילים+ השטיפות כמפורט לעיל.
בברכה
קפה >>
לצפיה ב-'האם יש דעיכה ב- "טיפול" שעובר הסנן'
האם יש דעיכה ב- "טיפול" שעובר הסנן
04/03/2005 | 16:26
18
120
בריטה מתחייבים למסנן שיבצע פעולה למשך חודש או 60 ליטר, המוקדם בינהם.
האם הטיפול שאותו אתה מציע לבצע, ישרת את תקופת ה-"חיים" של הסנן או שצריך טיפולי רענון תקופתיים ?
קפה >>
לצפיה ב-'הבריטה כמרכך'
הבריטה כמרכך
04/03/2005 | 19:14
17
164
אם הפכנו את הבריטה למרכך אז כל ריענון הופך אותו לחדש. אצלי הפילטר מתחילת דצמבר ונבדק שלשום לפעילות מלאה. לא תיעדתי את מספר הריענונים שעשיתי אך זה פעם ב3 שבועות לערך. פילטר אחד ויחיד. בדצמבר אומר לך אם הוא מחזיק שנה, ומתחייב לבצע בדיקה אנליטית אחרי שימוש של 3 שבועות לוודא שיעילותו נשמרת.
קפה >>
לצפיה ב-'כל כמה זמן אתה מעביר מלח בפילטר??'
כל כמה זמן אתה מעביר מלח בפילטר??
05/03/2005 | 12:16
16
345
נניח שמתי פילטר חדש, העבתי מלח.... ושטפתי.
מתי בפעם הבאה להעביר שוב מלח??? מתי להחליף פילטר???
תודה!
קפה >>
לצפיה ב-'קרא תגובה אחת אחורה'
קרא תגובה אחת אחורה
06/03/2005 | 13:42
15
99
לצפיה ב-'אז מה אתה אומר'
אז מה אתה אומר
07/03/2005 | 00:51
14
114
שעל פילטר אחד - כל שלושה שבועות לשים מלח??? אבל לפילטר עצמו יש תפוגה (של חודש נדמה לי)....
השרלה שלי היא נוספת - אם זה יותר טוב לכולנו, למה לא מייצרים אותו ככה??? ואיך משרד הבריאות משחרר מוצר שעלול להזיק בגלל הרתחת חומצה?
קפה >>
לצפיה ב-'תפוגה של פילטר'
תפוגה של פילטר
07/03/2005 | 12:42
13
204
התפוגה שהייצרן מציין משרתת אותו. כך אתה קונה עוד ועוד פילטרים. ריענון במלח מחדש את תכונתו כמחליף יונים. הסרת כלור וטעמים לא מחודש בך ויש לטפל בנושא זה גם. אצלי מי השתיה במטבח עוברים דרך סנן UVTAL בלי מנורת UV. ועניין חידקים שיכולים לגדול על הפילטר לא מטריד אותי כי המים משמשים רק למכונת אספרסו ומושמדים בחום של המכונה.
בהצלחה
קפה >>
לצפיה ב-'שאלה - אצלי מי הבריטה משמשים'
שאלה - אצלי מי הבריטה משמשים
07/03/2005 | 15:03
12
132
למספר מטרות:

1. אספרסו
2. למלא את קערת המים של הכלב
3. בישול

ובכל מקרה הבריטה היא הפילטר היחיד שיש לי בבית

האם במצב זה לא חשוב להחליף את הפילטר מדי חודש כפי שמומלץ. וגם - האם אין בשימוש במלח משום פגיעה בתפקוד של הבריטה כפילטר ולא רק כמחליף יונים?

קפה >>
לצפיה ב-'שימוש במלח'
שימוש במלח
07/03/2005 | 20:39
11
141
אינו פוגע בפחם הפעיל. כאשר הטעם יפגם תדע שכדאי להחליף מסנן. ובינתיים אם תרענן את הפילטר לעתים מזומנות תדע שלא הכנסת לקפה, לבישול, ולכלב יונים של סידן , מגנזיום ומתכות כבדות, וגם לא פגעת במתכת של מכונת האספרסו או סיר הבישול. חברה תנסו ותיווכחו שהעסק עובד. אין מה לפחד.
קפה >>
לצפיה ב-'מותר לשאול למה חברת בריטה'
מותר לשאול למה חברת בריטה
07/03/2005 | 22:38
10
143
לא עושה את זה?!
קפה >>
לצפיה ב-'זה מה ששאלתי את coffeaddict'
זה מה ששאלתי את coffeaddict
08/03/2005 | 01:22
9
127
למה בריטה בסופו של דבר משחררים לשוק מוצר מסוכן??? צריך לפנות לערוץ 2
קפה >>
לצפיה ב-'זיכרו את פניקת הניקל'
זיכרו את פניקת הניקל
08/03/2005 | 07:39
8
132
זה היה לפני כמה שנים, עלו על העניין, ומיד כל עם ישראל רץ להחליף את הקומקומים בעלי גוף חימום חשוף בגוף חימום ניסתר. את השאלה מדוע יש לשאול אותם ולא אותי.
בברכה אדי קט
קפה >>
לצפיה ב-'אז אם נוכל לסכם?'
אז אם נוכל לסכם?
08/03/2005 | 20:24
7
100
לצפיה ב-'אז אם נוכל לסכם???'
אז אם נוכל לסכם???
08/03/2005 | 20:29
6
128
א. שימוש בבריטה עם מלח לא יהוה סכנה של חומציות לקומקום, פינגן, למכונת קפה וגם לקיבה שלנו???
ב. העברת מלח כל 3 שבועות תרענן את תיפקוד הפילטר כמסנן????
ג. קניתי את הבריטה היום - שאלתי מתי לבצע טיפול ראשוני כשהפילטר חדש או אחרי מעבר ראשוני של מים???

coffeaddict תודה רבה לך על ההמלצות אני בטוח שהם יהוו קיצור דרך עבורי (לפחות) בהכנת המים ובשקט הנפשי שלמכונה לא יקרה כלום
קפה >>
לצפיה ב-'כדאי מהתחלה'
כדאי מהתחלה
09/03/2005 | 01:42
5
137
לבצע את הטיפול, וכך לא להסתבך עם משקעים או פגיעה במכונה. זה כמובן בתנאי שאם קודם לכן השתמשת במים לא מטופלים, עליך לבצע טיפול במסיר אבנית כדי לחדש את פנים המכונה, ולשפר את ביצועיה.
בברכה
אדי קט
קפה >>
לצפיה ב-'איפה אני יכול לקנות'
איפה אני יכול לקנות
09/03/2005 | 11:29
4
131
חומרים שאיתם אתה בודק את המים??
קפה >>
לצפיה ב-'זה באמת לא לאדם שאינו במקצוע'
זה באמת לא לאדם שאינו במקצוע
09/03/2005 | 17:57
3
116
לצפיה ב-'אז איך אני אבדוק מתי לרענן'
אז איך אני אבדוק מתי לרענן
09/03/2005 | 22:30
2
100
ואם זה בכלל עובד???
קפה >>
לצפיה ב-'נסה ותראה,אני ניסיתי הבוקר'
נסה ותראה,אני ניסיתי הבוקר
09/03/2005 | 23:36
1
100
הבדל שלא יאומן. כלהיום הסתובבתי עם חיוך, חצי מטר באוויר והכל בזכות
שתי כפיות מלח וגאון בכימיה
שוב תודה אדיקט
קפה >>
לצפיה ב-'כן, עשיתי את זה אבל איך אדע מתי'
כן, עשיתי את זה אבל איך אדע מתי
10/03/2005 | 17:40
102
לעשות שוב???? גם אני מרוצה פתאום עד השמיים.... אבל עד מתי להיות מרוצה?
וכמובן להודות שוב ל coffeaddict על הפתרון
קפה >>

הודעות אחרונות

13:53 | 16.11.19 jacobes
07:33 | 03.11.19 אורחים בפורום
17:32 | 26.10.19 אורחים בפורום
16:52 | 21.10.19 מיכאל לנג
21:11 | 13.10.19 אורחים בפורום
12:05 | 13.10.19 אורחים בפורום
08:43 | 12.10.19 אורחים בפורום
11:43 | 07.09.19 izhakizhaki
09:57 | 03.09.19 אורחים בפורום
07:00 | 03.09.19 אורחים בפורום
09:28 | 01.09.19 שחום נאה 41
09:25 | 01.09.19 שחום נאה 41
01:16 | 27.08.19 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ