לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
עדכן
1226312,263 עוקבים אודות עסקים

פורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קפה

ברוכים הבאים לפורום קפה!הפורום נוסד בנובמבר 2001 כמקום מפגש לחובבי ואוהבי קפה, על-ידי אילן די, אשר אותו החליף ערן כרמון בנובמבר 2002, כשאליו הצטרף רם איבגי, וביחד ניהלו ותרמו מנסיונם האישי ואהבתם לנושא.נושאים רבים קשורים לתרבות הקפה, ומטרת הפורום היא לעסוק ברובם אם לא בכולם. בפורום מספר רב של גולשים בעלי ידע ונסיון רב, אשר שמחים לתרום ולחלוק את ידיעותיהם עם הכלל.בעלי בתי קפה, יבואנים וכל העוסקים בתחום לפרנסתם מוזמנים אף הם להשתתף בפורום ולתרום מניסיונם. אולם, אין מקום לתכנים מסחריים בפורום. הודעות על מכירות וקניות יש לפרסם בלוחות הפורום בלבד. לא יורשו פרסומים באמצעות הפורום ואלה ימחקו. פרסומים על מבצעים לחברי הפורום ניתן לפרסם רק בתאום עם מנהל הפורום.החל מחודש מאי 2007 התחלתי לנהל את פורום קפה מתוך אהבה וזיקה לתחום, ושמתי לי למטרה להמשיך את הזרמת וחלוקת המידע בין המשתתפים ולהעשיר את תכניו של הפורום כמה שיותר.כולי תקווה לקיים מפגשי פורום רבים, על-מנת לשבור את המחסום הוירטואלי, אשר לא פעם מביא ל"היתקלויות" לא נעימות ומיותרות. אבקש מכל המשתתפים לשמור על תרבות שיחה ולזכור שמאחורי כל הודעה עומד מישהו שאוהב קפה, ומאחוריו עומד מישהו חשוב יותר: בן-אדם. הודעות בעלות אופי פוגע/זלזלני/מסית יימחקו ללא אזהרה מוקדמת.הפורום שייך לכולנו. גם לכם! כולם מוזמנים להשתתף בו.ליאור ינאי
x
הודעה מהנהלת הפורום
ברוכים הבאים לפורום קפה.
פורום קפה עוסק בתחביב הקפה, בקליית קפה, מכונות קפה  ותרבות קפה, חברי הפורום רואים בנספרסו/קפסולות כמוצר שאינו נכלל בתחביב ועל כן אין לנו תשובות לגבי מוצרי נספרסו/קפסולות ואיננו יכולים להמליץ או לתת תשובות על מוצרים אלו.
המשך >>

לצפיה ב-'הקרמה יוצאת דלילה ומתפוגגת מהר'
הקרמה יוצאת דלילה ומתפוגגת מהר
15/08/2004 | 10:18
13
23

ברשותי מכונת אוסקאר . ככלל אני מרוצה מביצועי המכונה.
היא מוציאה אדים ברמה של מכונה מקצועית .
רכשתי מהיבואן קהולי קפה מסוג קרמה דאורו וטחנתי אותו טחינה דקה.
הבעיה שהקרמה מתפוגגת נורא מהר והקפה יוצא קצת דלוח.

לעומת זאת לאחותי יש מכונת נספרסו C150 עם קפסולות . אצלה הקרמה יוצאת במרקם קטיפתי ונותרת יציבה לאורך זמן.

כשהבאתי את המכונה ליבואן , כן יצא קרמה בקפה ברמה סבירה .

מה יכולה להיות הסיבה שאני לא מצליח להוציא קפה ברמה סבירה ?

אודה לכם על סיועכם.
קפה >>
לצפיה ב-'טריות הקפה?'
טריות הקפה?
15/08/2004 | 15:37
18
הי רונן
בהנחה שהשתמשת באותה תערובת טחונה בעובי דומה בשני המקומות, אז ייתכן שמדובר בטריות הפולים. עם האוסקר שלי אני רואה ירידה משמעותית בכמות הקרמה עם הזדקנות הפולים מעבר ל8-10 ימים לאחר הקליה. בתור ניסוי אולי כדאי שתנסה פולים מתאריך קליה ידוע, בני 3-4 ימים או אפילו פחות. בארקפה קל להשיג כאלה, והם יאמרו לך את תאריך הקליה. קח חבילה פולים בני יום (טעם חזק מאד/מדי), נסה אותם, ואז נסה אותם שוב אחרי 3-4 ימים ו-10 ימים ותראה אם יש הבדל בעובי הקרמה ובצבע שלה.
קפה >>
לצפיה ב-'נסה'
נסה
15/08/2004 | 22:06
3
19
לטייב את המים

להשתמש בקפה עם אחוז רובוסטה גבוהה יותר

לשחק עם הטחינה
קפה >>
לצפיה ב-'גם תערובות 100% ערביקה'
גם תערובות 100% ערביקה
16/08/2004 | 10:39
2
18
נותנות קרמה מעולה - 3-5מ"מ לאחר התייצבות, ומחזיקה מעמד עד אחרי לגימה הראשונה ולפעמים עד סוף הספל. אין צורך להתפשר על טעם/איכות לקבלת קרמה, וממילא הטעם חשוב יותר מהקרמה. הקרמה היא רק סימן להצלחה, היא אינה המטרה בעצמה.
בהצלחה!
קפה >>
לצפיה ב-'רובוסטה אינה מילת גנאי, קימים זני'
רובוסטה אינה מילת גנאי, קימים זני
16/08/2004 | 11:29
1
19
רובוסטה שהינם יותר יקרים ואיכותיים מערביקה. תערובת עם רובסטה אינה אמורה להיות פשרה שכן במרבית המיקרים היא עולה באיכותה ובטעמים על תערובת 100% ערביקה.

ערן
קפה >>
לצפיה ב-'לא מסכים'
לא מסכים
16/08/2004 | 16:40
16
לא הכרתי רובוסטה שטובה מערביקה למרות שכן מסכים כי קיימות רובוסטות נקיות ומתאימות לשתיה.
קפה >>
לצפיה ב-'תשובות להעדר קרמה'
תשובות להעדר קרמה
15/08/2004 | 23:58
21
1. קפה לא מספיק טרי ו/ או איכותי
2. טחינה לא מתאימה
הנ"ל הנן הסיבות המרכזיות כל השאר זה השערות.
תשחק עם עובי הטחינה ותחליף סוג פולים ואז תקבל קרמה יפה.
בסה"כ גם במכונה פשוטה מאד, ויש לי כזו במשרד, כשהקפה איכותי + טחינה מתאימה מקבלים קרימה מכובדת!!!
קפה >>
לצפיה ב-'קרמה?'
קרמה?
16/08/2004 | 18:20
6
16
סליחה על הבורות
אבל מישהו יכול להסביר לי מהי קרמה?
תודה
קפה >>
לצפיה ב-'תשובה '
תשובה
<< ההודעה הנוכחית
21/08/2004 | 15:07
5
128
קרמה היא שכבה שומנית (נטולת קלוריות כמעט) שמכסה את נוזל הקפה המוכן.
היא נוצרת על ידי מיצוי השומנים שבפולי הקפה.
ישנם כמה סימנים לקרמה משובחת (שמעידה על מיצוי נכון של הקפה , איכות הפולים וטריותם)
1.הקרמה צריכה להיות בעובי של 3-5 מילימטרים
2.הצבע שלה יהיה חום כהה אדמדם (שיא השיאים של הקרמות) או חום כהה שמעיד על טמפרטורת מיצוי נכונה, קרמה בהירה מעידה על טמפ' מיצוי נמוכה מידי.
3.ושיהיה לשכבה הזו כוח להחזיק חצי כפית סוכר לשניה או שתיים לפני שהסוכר יטבע.
קפה ללא קרמה טובה יכל להיות עדיין קפה נהדר אבל הקרמה מוסיפה מימד בחלל הפה ומראה העיין וגם מעידה על איכות המיצוי ואיכות הקפה וטריותו.
פולי ערביקה נותנים קרמה פחות חזקה מפולי הרובוסטה, אבל זה שייך כבר לנושא אחר.
קפה >>
לצפיה ב-'יופי של תשובה'
יופי של תשובה
22/08/2004 | 14:44
3
18
כל הכבוד מני!
קפה >>
לצפיה ב-'אם כבר מחלקים ציונים'
אם כבר מחלקים ציונים
22/08/2004 | 17:16
2
22
יש הבדל בין קרמה שמפיקים מערביקה וזאת
המופקת מרובוסטה.

עם כל הכבוד לנסיונך, אני כן משתמש בתערובת
המכילה רובוסטה איכותית (מאוד, כזאת העולה
יותר מערביקה), השאלה היא לא אם היא קיימת,
אלא כיצד להשיג אחת כזאת...
קפה >>
לצפיה ב-'מוכן לגלות מהי?'
מוכן לגלות מהי?
09/09/2004 | 11:44
18
לא כל מה שעולה שווה...
ולא יודע מה למה אתה משווה אז אם תגלה אולי אפשר יהיה ללמוד ממך.
תודה
קפה >>
לצפיה ב-'מחכה להארה בנושא רובוסטה'
מחכה להארה בנושא רובוסטה
13/09/2004 | 11:41
11
לצפיה ב-'תודה, הוסף לטאגליין '
תודה, הוסף לטאגליין
24/08/2004 | 10:25
12

הודעות אחרונות

13:53 | 16.11.19 jacobes
07:33 | 03.11.19 אורחים בפורום
17:32 | 26.10.19 אורחים בפורום
16:52 | 21.10.19 מיכאל לנג
21:11 | 13.10.19 אורחים בפורום
12:05 | 13.10.19 אורחים בפורום
08:43 | 12.10.19 אורחים בפורום
11:43 | 07.09.19 izhakizhaki
09:57 | 03.09.19 אורחים בפורום
07:00 | 03.09.19 אורחים בפורום
09:28 | 01.09.19 שחום נאה 41
09:25 | 01.09.19 שחום נאה 41
01:16 | 27.08.19 אורחים בפורום

חם בפורומים של תפוז

חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
חפשו אותנו גם באינסטרגם
חפשו אותנו גם...
פודי תפוז - האינסטגרם החדש כל התמונות של...
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?
בפייסבוק שלנו כבר ביקרתם?
בפייסבוק שלנו כבר...
רוצים להיות תמיד מעודכנים במה שקורה בתפוז?

מקרא סימנים

בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ