שאלה - מקינטה

אלומיניום

כמות השטויות במרשתת , מרשימה.
אין סכנה בסירי אלומיניום. אילו הייתה האמריקנים והאירופאים היו מפסיקים את מכירת הסירים והמקינטות מאלומיניום.
אין בריקה מפלדת אל חלד, אבל יש מקינטות.
לעניין הכמות, "כמה שלוקחת".
&nbsp
&nbsp
&nbsp
 

milch

New member
תתקן לך

אלצהיימר לא פרקינסון, וגם לזה אין מסכנות חד משמעיות.
 

shayar48

New member
אלומיניום

מסכנות יש בשתי המחלות.
מסקנות חד המשמעותיות גם.
אלומיניום רעיל ומסכן.
בתעשיה הרצינית העובדים מוגנים בחוק ברמה טובה-כמובן רק בשנים האחרונות.
אנחנו הצרכנים צריכים להפסיק ללעוס דפי אלומיניום(לא כל כך טעים ), כלי בית, סירים לא לקרצף עם סקוטצבריט, ובוודאי לא עם צמר פלדה. שבבים מיקרוסקופים מאלומיניום לא בריאים.
ולעיקר, תנקה מקינטה רק על ספוג, משקע שמנוני כהה עושה בידוד טוב.
 

forumist

New member
שאלה - מקינטה

שלום למומחי הקפה,
אודה יש לי 2 שאלות :
1. כמה גרם של קפה נכנס במקינטה bialetti brika2. כלומר של 2 כוסות. קראתי שמנת אספרסו מכילה 7 גרם קפה אך זה נראה לי כאילו המסננת שב brika מכילה הרבה יותר מ14 גרם או שזה נדמה לי ?
2. קראתי באינטרנט על כל מיני שמועות. בעיקר בתגובו. לכתבות על קפה על סכנות בריאותיות של שתיית קפה ממקינטת אלומיניום אומנם אין על כך הוכחה מדעית , האם יש דברים בגו?
 

forumist

New member
סתם חיפשתי הרגעה כנראה:)

קניתי מקינטה ממש לאחרונה והתחלתי להשתמש , וקצת ביאסו אותי השמועות. יכול להיות שאם הייתי קורא על כך קודם הייתי שוקל מקינטה מנירוסטה. סתם עניינה אותי דעתכם.
 

dudi4321

Member
אין סכנה בבישול בכל אלומיניום.

האינטרנט מלא בזה.
אלומיניום נמצא כמינרל נפוץ מאד בכדור הארץ! לא חופשי באויר כמו חמצן (בעצם חנקן יש יותר) אלא באדמה וכל הצמחים ניזונים מזה.
וכשרגועים הקפה טעים יותר.
שופכים למשפך עד לשפתו ומחליקים הצידה שירים. לא מהדקים. לא צריך לשקול. זה מוקה משופרת, לא אספרסו ולא קפה שחור. קרוב מאד בטעם לאספרסו.
וגם את המים לשפוך מים עד לקו. הדיוק חשוב.
 
למעלה