גאג'יה סינכרוני דיגיטל - צירים לא זזים "חלק"

doutsh

New member
גאג'יה סינכרוני דיגיטל - צירים לא זזים "חלק"

היי,
שמתי לב שבזמן המעבר בין הטחינה לחליטה אפשר לשמוע את המנוע מאד מתאמץ לסובב את הציר של יחידת החליטה.
אני חושב שהצטברו משקעים שם בכל מני מקומות שמונעים מהכל לזוז חלק.
עד היום מדי פעם בפעם שטפתי את כל יחידת החליטה במים פושרים בלי שום חומר ניקוי.
האם יש דרך להמיס את כל המשקעים שהצטברו ו/או לשמן את העסק כדי שיעבוד חלק יותר?
אני מפחד שהמנוע פשוט ישבוק מרוב מאמץ.
תודה!
 
הגיע הזסמן להחליף.....

בוא'נא הסינכרוני הזו יותר עתיקה משמעון פרס... די!!! עד מתי אוגוסט 2002
שטוף הייטב במים חמים מתחת לברז את יחידת החליטה, את המשקעים הקשים פורר עם היד, אין בעייה להתיז מעט סבון נוזלי במקומות שיש הצטברות של לכלוך דביק, מברשת פשוטה עם סיבים שאינם קשים אך גם אינם רכים מידי.... שטוף הייטב. הפשל את האטם האדום שבראש יחידת החליטה ונקה את הקפה שהצטבר בחריץ האטם והחזר את האטם למקומו, יש שימונית מיוחדת של סאקו/גאג'יה, עבור יחידות חליטה. אם אין לך את השמן המקורי, רוטלוב למכשירי מזון או וזלין רפואי רגיל. וזלין מתמוסס במים ונהייה מאוד נוזלי בחום לא גבוהה. השימונית המקורית והרוטלוב מיועדים למכשירי מזון, על בסיס סיליקוני עמיד עד 214 מעלות ועמיד בקיפאון -30 ואינו מתמוסס במים. יש לשמן במסילות ומקומות שבהם יש תנועה,ומגע בין רכיבים בתנועה. אין לשמן את האיזור אליו נכנס הקפה הטחון!
 

doutsh

New member
לצערי אם אני מחליף זה רק בחזרה לבריקה...

מטעמי תקציב אני לא אוכל לרכוש אוטומטית אחרת, ומטעמי נוחות (אשתי משתמש לרוב במכונה) אני חייב אוטומטית.
היא עובדת עדיין לא רע, וגם לא קשה מדי (בממוצע אפילו לא כוס ביום), ככה שאני אנסה לגרור איתה כל עוד אפשר.
תודה, אני אנסה את התהליך שהמלצת.
 
למעלה