בועיות בהקצפה

גובי6

New member
בועיות בהקצפה

חברים, אשמח לעזרתכם:
אני חובב לטה ארט, אך גם מעדיף תחליפי חלב (כגון אלפרו).
הגעתי להישגים לא רעים אסקאסו דרים פלוס ומטחנה תואמת עד לא מזמן.
לאחרונה, ההקצפה לא יציבה ונוצרות בועיות שחלקן נותרות גם בסיום ההקצפה. לא ברור לי אם זה בשל דוד הקיטור שאולי התעייף או ממשהו אחר. אציין שבבתי קפה טובים, מתקבל לטה ארט טוב וללא בועיות כלל.
אשמח לעצה בעניין.מצרף 2 תמונות - ישנה ללא הבעיה ואחת עם הבעיה.



 

blzvi

Active member
מה שנראה זה שהבועות הן בחלק של הקפה ולא של החלב

קפה נוטה לשחרר נתרן פחמתי בעת החליטה
מציע תחליף את סוג הקפה.
 

גובי6

New member
בועיות בהקצפה

התחושה בשימוש בפיית הקיטור היא שהקיטור לא אחיד. יש מה לעשות בנדון ?
 
למעלה