בועות באספרסו

בועות באספרסו

אז ככה, קודם כול יש לי מכונה חדשה של דלונגי(ec680), פשוטה וטובה.
אקדים ואומר שאני לא אמן בתחום הקפה, זה תחביב שהתפתח לאחרונה אז נסו לדבר אליי במושגים שאני אבין.
הבעיה :
כול מנת אספרסו שיוצאת, יוצאת עם בועות. אין פגיעה בטעם אמנם, אך זה לא נראה טוב, וכשאני עושה קפוצינו זה ממש פוגע בצורת הגשה וביופי של הצורה בקצף.

מחיפוש קטן בפורום ראיתי כבר מישהו עם תקלה מהסוג הזה, שהמסקנה הייתה כנראה שסלסלה שלו בעייתית, כי היא עם מגביר קרמה, וכדאי להחליף. אשמח לשמוע על העניין הזה כי לא כול כך הבנתי, בנוסף איפה אפשר לקנות והאם זה מתאים לכול מכונה?
הוספתי צילום של הסלסלות שלי, שמי שמבין ידע להגיד לי אם אכן מדובר במגביר קרמה. תודה מראש ושבוע טוב.



 

blzvi

Active member
מה סוג הקפה שלך ?

האם אתה טוחן ?
נסית להחליף סוג קפה?
 
אין לי מטחנה

אני טוחן בבית קפה וזה מתסכל, כי אין מידות לזה.
אני חושב שאם אטחן טיפה דק יותר זה יפתור את זה, אבל אני פוחד לשרוף את המנה.
איך אני אדע לעשות את זה מושלם לבקש? איך אדע לבקש נכון?
 

blzvi

Active member
הרשה לי לא להתייחס

באין מטחנה לא תוכל לשנות מאומה.
 
למעלה