בועות באספרסו
אז ככה, קודם כול יש לי מכונה חדשה של דלונגי(ec680), פשוטה וטובה.
אקדים ואומר שאני לא אמן בתחום הקפה, זה תחביב שהתפתח לאחרונה אז נסו לדבר אליי במושגים שאני אבין.
הבעיה :
כול מנת אספרסו שיוצאת, יוצאת עם בועות. אין פגיעה בטעם אמנם, אך זה לא נראה טוב, וכשאני עושה קפוצינו זה ממש פוגע בצורת הגשה וביופי של הצורה בקצף.
מחיפוש קטן בפורום ראיתי כבר מישהו עם תקלה מהסוג הזה, שהמסקנה הייתה כנראה שסלסלה שלו בעייתית, כי היא עם מגביר קרמה, וכדאי להחליף. אשמח לשמוע על העניין הזה כי לא כול כך הבנתי, בנוסף איפה אפשר לקנות והאם זה מתאים לכול מכונה?
הוספתי צילום של הסלסלות שלי, שמי שמבין ידע להגיד לי אם אכן מדובר במגביר קרמה. תודה מראש ושבוע טוב.
אז ככה, קודם כול יש לי מכונה חדשה של דלונגי(ec680), פשוטה וטובה.
אקדים ואומר שאני לא אמן בתחום הקפה, זה תחביב שהתפתח לאחרונה אז נסו לדבר אליי במושגים שאני אבין.
הבעיה :
כול מנת אספרסו שיוצאת, יוצאת עם בועות. אין פגיעה בטעם אמנם, אך זה לא נראה טוב, וכשאני עושה קפוצינו זה ממש פוגע בצורת הגשה וביופי של הצורה בקצף.
מחיפוש קטן בפורום ראיתי כבר מישהו עם תקלה מהסוג הזה, שהמסקנה הייתה כנראה שסלסלה שלו בעייתית, כי היא עם מגביר קרמה, וכדאי להחליף. אשמח לשמוע על העניין הזה כי לא כול כך הבנתי, בנוסף איפה אפשר לקנות והאם זה מתאים לכול מכונה?
הוספתי צילום של הסלסלות שלי, שמי שמבין ידע להגיד לי אם אכן מדובר במגביר קרמה. תודה מראש ושבוע טוב.