אז לא כל יום אבל בערך פעם בשבוע
הקולה מיועד ל2 עד 3 מנות. אני קולה תמיד 3 מנות אבל שוב עוד נאגלה.
ככה שמספיק לשבוע בערך.
או שקולה מ-3 זנים או לפעמים משחק בדרגות הקליה ומערבב בזמן הטחינה לגיוון.
 
בקלות אפשר לקלות 3 דרגות מאותו זן מאותה שקית של קפה ירוק. ובזמן הטחינה יוצרים את הבלנד שמתחשק.
 
רק זהירות, בקלייה בהירה מידי נתקעה לי המטחנה וחשבתי שהמנוע נשרף. עד שחילצתי את הברגים עם השקע המשולש "ירקתי דם". הסתבר שההגנה עבדה כי המנוע התאמץ מידי כי הקונוס נתקע עם פולים לא קלויים מספיק. ממש כמו ששברתי פעם שן מפופקורן שניסיתי לאכול שקליתי בבית מצמח תירס שגידלתי בחצר.