זה לא נורא, זה גבולי.
10.4 אצל מבוגרים נחשב נמוך. אצל ילדים בגיל הזה טווח המינימום הוא 10.5. את נותנת לה בשר בקר? מה עם הודו נקבה? הבנתי שאבוקדו לא... מה עם קטניות - בעיקר עדשים? אצלי הילדות מעוטות הברזל טרפו את זה (עדשים מבושלים עם בצל מטוגן ותיבול טעים של אבא). אם היא מוכנה סלט, תני לה ירקות ירוקים עליים כהים. כמה יותר כהים - יותר ברזל. תרד כבר אמרנו? אם יש בארץ, אוכמניות טריות מלאות ברזל (פה יש המון אבל זה לא חוכמה
) וגם טעים לאללה ובטח יקר
אגב, יש ויטמינים לילדים בצורת דובוני גומי או סוכריות מציצה, וחלקם מכילים ברזל. יכול להיות שהיא תסכים לאכול את זה?