שאלה לגבי דיסה מחלב אם
הכנתי לקטנה דיסת אורז מחלב אם.
ככה הסכמנו הרופא היועצת ואני לתת מנה ביום של כמה חלב שאוב שיוצא , כי שואבת אחרי כל הנקה להגברת ייצור החלב, עם דייסה שיהיה סמיך מעט בכפית שלא תבלבל הפטמות עם בקבוק.
בדיוק 5 דקות על השעון היא היתה סמיכה, ואחרי זה פשוט לא להאמין חזרה לאט לאט להיות ממש חלב שהייתי צריכהלתת במזרק.
שמעתי כאן שיש חומר בחלב אם שלא משאיר את הדייסות סמיכות, אבל השאלה היא האם במידה והיא אכלה גם את החזרה למצב חלב עדיין זה נחשב קלורית כדייסה? מבחינתי היא אכלה דייסה או שזה נחשב רק שקיבלה תוספת חלב שאוב?
הכנתי לקטנה דיסת אורז מחלב אם.
ככה הסכמנו הרופא היועצת ואני לתת מנה ביום של כמה חלב שאוב שיוצא , כי שואבת אחרי כל הנקה להגברת ייצור החלב, עם דייסה שיהיה סמיך מעט בכפית שלא תבלבל הפטמות עם בקבוק.
בדיוק 5 דקות על השעון היא היתה סמיכה, ואחרי זה פשוט לא להאמין חזרה לאט לאט להיות ממש חלב שהייתי צריכהלתת במזרק.
שמעתי כאן שיש חומר בחלב אם שלא משאיר את הדייסות סמיכות, אבל השאלה היא האם במידה והיא אכלה גם את החזרה למצב חלב עדיין זה נחשב קלורית כדייסה? מבחינתי היא אכלה דייסה או שזה נחשב רק שקיבלה תוספת חלב שאוב?