1. שיר לי שיר חדש
שיר מקסים מאלבומה "כל היונים" שיצא בשנת 1970 וזכה להצלחה
2. איילת החן
שיר אלמותי שזכה במקום ה- 1 בפסטיבל הזמר והפזמון תשכ"ה 1965 במוצאי יום העצמאות ה- 17 של מדינת ישראל. לצערי לא מצאתי את הביצוע שלה אך הנה קישור לביצוע הנפלא אף הוא של אריק אינשטיין מאותו פסטיבל. השיר אף נבחר לשיר השנה במצעד השנתי תשכ"ה בקול ישראל!!
3. ענבי
שיר בולט נוסף מאותו פסטיבל הזמר והפזמון תשכ"ה 1965 שלא התברג בשלושת המקומות הראשונים. יפה מרגשת
4. חנה על החלון יושבת
עוד שיר נוסף שבוצע לראשונה במסגרת פסטיבל הזמר בשנת 1965.
5. דבקה בנות הכפר
עולים שנה קדימה ועדיין בפסטיבל הזמר והפזמון תשכ"ו 1966 עם שיר שלא הצליח כל כך בפסטיבל
6. השניים עם בני אמדורסקי
שיר ודואט נפלא נפלא מאותו פסטיבל זמר תשכ"ו, זכה במקום ה- 3 והמכובד
7. רות המואביה
שיר יפהפה שכתב אבי קורן הפזמונאי שהפך לחבר קרוב של יפה ומשפחתה עד ימינו אלה
לצערי אין קישור
8. מיכל שלי
שיר מקסים משנת 1967
9. המכתב
עוד שיר נפלא מאותה תקופה
10. ליל סתיו
השיר היפה של יפה מפסטיבל הזמר והפזמון תשכ"ו 1966. זכה מקום 1 בפסטיבל והפך ללהיט ענק. אריק אינשטיין ביצע אף הוא את השיר במעמד הפסטיבל וביקש להקליט עם יפה מאוחר יותר את השיר. קלאסיקה מופלאה
11. רק אתמול עם אריק אינשטיין
קאבר עברי לקלאסיקה היפה של הביטלס. בעברית זה אפילו מתעלה על המקור!!!
12. הבלדה על ששת הימים
להיט גדול בעקבות מלחמת ששת הימים, מופיע באלבומה "הדרן" משנת 1969
לצערי אין קישור מספיק טוב
13. דגניה
להיט נפלא, איזה יופי של שיר
14. כשהיינו ילדים
שיר שביצעה ראשונה שנה קודם- שושנה דמארי. לכבוד יום העצמאות ה- 21 1969 פנה מלחין השיר- משה וילנסקי ליפה להקליטו למשדר יום העצמאות המיוחד. יפה הקליטה אותו והוא הפך ללהיט גדול ומזוהה מאד עם יפה המהממת!
בשנת 1996 הקליטה אותו שוב בדואט עם שושנה דמארי שמחר ימלאו 13 שנים לפטירתה
15. כל היונים
16. אני אדם פשוט(אדם פשוט)
שיר ענק שזכה להצלחה. כעבור הרבה שנים הקליטה לו גרסה מעניינת כפארודיה עם החותן שלה- מאיר סוויסה בעלה לשעבר של רותי ירקוני(הבת הצעירה של יפה)
17. רחל של כינרת
עוד להיט מאלבומה "כל היונים", נפלא- נפלאה
18. מישוט בארץ
עוד שיר קלאסי ומהמם שלה!! מהאלבום המצליח "כל היונים"
19. פמלה
השיר שפורסם בביצוע של כותב השיר- בעז שרעבי בעז היה חלק מהייצוג של ישראל בהלהקת כרמון- להקת ייצוג של ישראל בחו"ל. הוא הופיע באולימפיה בפאריז עם יפה ושם היא ביקשה ממנו שיר שיכתוב עבורה בטרם התפרסם כזמר.
היא הקליטה אותו ראשונה ופירסמה אותו לפני בעז!!! בנותיה אורית, תמי ורותי משתתפות בקולות ליווי!! השיר זינק גבוה במצעדי הפזמונים תשל"א 1971
20. המנהיג( נלך בעקבותיו)
עוד להיט גדול שהפעם הלחין צביקה פיק בדיוק בעת שיצא עם הסינגל הראשון שלו- "שני תפוחים". מאוחר יותר הקליט לואיג'י(הזמר היהודי בלגי) ואף צביקה פיק גרסה לשיר.
לצערי לא מצאתי עבורו קישור אך שיר ענק!
21. תנו לי כוכב עם להקת האריות
שיר רוק פופ מוצלח ביותר שהוקלט במיוחד לתכנית טלביזיה בשנת 1972
22. ביבה עם בנות משפחת ירקוני
שיר נפלא ומרגש שהקליט בצרפתית הזמר היהודי מייק בראנט ללחן של יאיר קלינגר. בעקבותיו הקליטה יפה את השיר בעברית לתקליטון שדרים!! ביצוע מקסים
23. שבחי קליה
שיר שכתב מילים לא אחר מאשר הנשיא הדגול והמנוח- שמעון פרס. השיר הוקלט במיוחד לאלבום אוסף בשנת 1974 והפך ללהיט גדול! יפה גם הצטלמה לקליפ בתכנית "שביל באמצע שביל בצד" בשנות ה- 80