מאז החטיבה אהבתי מוזיקה, מה שהתגבר בתיכון ובמיוחד בצבא- תקופת השיא שממנה אני שומע מוזיקה בתדירות מאוד גבוהה.
מבחינת הסגנונות המוזיקליים: ההרב הראשון שאהבתי באמת היה לייטהאוס פמלי וזה גם היה האלבום הראשון שקניתי. באופן כללי- בצעירותי אהבתי בעיקר פופ/ דאנס ומוזיקה שחורה. אלה הסגנונות ששמעתי עד לשנה האחרונה בצבא (2004) אז חל המפנה המרכזי בטעם המוזיקלי שלי (וזה סיפור שאני תמיד נהנה לספר): היו איתי במחלקה שני קצינים שבשלהי 2004 הביאו לצבא שירים שאהבו לשמוע. ככה נחשפתי לסגנון הרוק/סופט רוק/אקוסטי שאני כ"כ אוהב. באותה תקופה התחלתי לשמוע גם Virgin Radio - תחנת הרדיו הבריטית המצויינת, שמשדרת בעיקר בריט-רוק/פופ-רוק וכד' - מה שנתן לי פוש לסגנון.
מאז שיש לי אינטרנט (2005) הסגנון הזה רק הלך והתעצם והפך למה שהוא היום: אני אוהב בעיקר סופט רוק/אקוסטי/פולק/רוק. חוץ מזה אני אוהב גם אלקטורניקה רכה, פאנק, צ'יל אאוט, אמביינט וכל מה שנותן אווירה.
האומנים שעשו את ההבדל במרוצת השנים הם זירו 7, אייר, קינגס אוף קונבניינס, אלבוו, טראוויס- לפחות בהתחלה.
אח"כ הגיעו אומנים כמו אנה נאליק, ג'ון מאייר, ג'ק ג'ונסון, אמברייס, טרילס, קייטי טונסטל, קראודד האוס, דד-כאב-פור-קיוטי, האווי דיי, ריצ'ארד אשקרופט, סטארסיילר ועוד.
בשנה וחצי האחרונות ישנם מספר אומנים שממש השפיעו עליי: פטריק ווטסון, דונבון פרנקנריטר , פואטס אוף דה פול,
Bread, סקוט מתיאוז, מג האצ'ינסון, פאולו נוטיני, מיי מורנינג ז'אקט ועוד רבים וטובים.
מצעדים וביקורת מוזיקה >>