תבנ - עוד עוגה שילדים אוהבים.

droli

New member
תבנ - עוד עוגה שילדים אוהבים.

אני מחפשת עוד כאלו, ואעביר לפה. עוגת קוקוס ושוקולד מגורר רכיבים: עוגת קוקוס ושוקולד מגורר החומרים: 7 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים 1 כוס סוכר 1 כוס קמח 1 חב´ אבקת אפיה 150 גרם שוקולד מריר מגורר 100 גרם פתיתי קוקוס 1 כוס שמן כפית תמצית וניל לסירופ: 1/3 כוס מים פושרים + כפית תמצית וניל לקרם: 100 גרם שוקולד מריר + 50 גרם מרגרינה+ כף סוכר+ 2 כפות מים+ כף דבש. אופן הכנה: אופן ההכנה: 1.להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב. 2.בקערה נפרדת לערבל את החלמונים עם השמן והוניל . 3. בקערה שלישית (כן, יש הרבה כלים לשטוף) לערבב קמח עם קוקוס א.אפיה ושוקולד. קונסטרוקציה: לשפוך תוכן קערה 1 (חלבונים +סוכר) לקערה 2 (חלמונים+שמן+וניל) להוסיף את קערה 3 (קמח+א.אפיה+קוקוס+ שוקולד) לערבב בעדינות עם כף עץ עד שכל החומרים היבשים נבלעים בתערובת. לשמן תבנית קפיצית מס´ 26 (אני עושה בפיירקס מלבנית גדולה) ולאפות בתנור שחומם מראש (חשוב!) כ- 50 דקות. אחרי האפיה כשהעוגה עוד חמה לערבב 1/3 כוס מים פושרים עם כפית תמצית וניל ולפזר על העוגה בעזרת כף (זה שומר על העוגה לחה ורכה). לקרם: לבשל את כל המרכיבים על אש נמוכה עד שהשוקולד נמס. לערבב ולשפוך על העוגה. לאכול אחרי שכל העסק מתקרר מקור המתכון: אמא של צליל ואופק
 

droli

New member
אני תוהה האם להעביר לפה מתכונים

נוספים, או ישירות ללינק. אני מארגנת רשימה של עוגות ועוגיות שילדים אוהבים. איפה תרצו את זה? קודם פה בפורום? או ישירות בקישורים? אולי בכלל לא?
 

droli

New member
עוגיות קורנפלקס ושוקולד ללא אפיה

עוגיות קורנפלקס ושוקולד ללא אפיה החומרים: קופסת 250 גרם (9 כוסות)קורנפלקס לא ממותק 600 גרם שוקולד מריר 3 כפות שמן עטרות נייר קטנות בסיר גדול ממיסים שוקולד מריר עם השמן מכבים את הגז, ומוסיפים את הקורנפלקס. בוחשים עד שהקורנפלקס מכוסה לגמרי בשוקולד. יוצקים לעטרות נייר קטנות. מקשטים מעל בעדש או בקליק צבעוני. מכניסים לקירור בשכבה אחת עד שהעיסה מתייצבת. לאחר ייצוב מניחים אחד על השני בקופסה אטומה. שומרים בקרור. חושבת שהמתכון של אודטה. מעולה. דניאלה
 

droli

New member
עוגת שיש

עוגת שיש החומרים: 6 ביצים ½1 כוס סוכר ¾ כוס שמן 2 שקיות סוכר וניל מעט תמצית וניל ½ כוס נוזלים (חלב/מיץ) ½2 כוסות קמח תופח 2 כפות שוקולית/קקאו אופן ההכנה: לחמם תנור לחום בינוני. לשמן תבנית 26. להפריד חלבונים מחלמונים. קערה 1: לבחוש את החלמונים עם 1 כוס סוכר, שמן, סוכר וניל, תמצית וניל והנוזלים. קערה 2: להקציף חלבונים עם ½ כוס סוכר. לאחד את שתי התערובות בתנועות עטיפה. להוסיף את הקמח בכמויות קטנות בכל פעם (עדיף להעביר דרך מסננת), ולערבב בתנועות עטיפה עד שכל הקמח נבלע. לשפוך מחצית מהבצק לתבנית. לבצק שנותר בקערה יש להוסיף את השוקולית/קקאו (עדיף להעביר דרך מסננת) ולבחוש. לשפוך את התערובת שבקערה לתבנית. לאפות כ50- דקות. המתכון מהמבשלת בגן של הקטנים. דניאלה
 

droli

New member
עוגה כושית משגעת

עוגה כושית משגעת רכיבים: 2 כוסות סוכר 1 שקית סוכר וניל 2.5 כוסות קמח רגיל 1 שקית אבקת אפייה 6 כפות קקאו 1 כפית אבקת סודה לשתייה 1.5 כוסות מיץ תפוזים 4 ביצים 1/4 1 כוסות שמן לקרם: 4 כפות קקאו 5 כפות מים 4 כפות סוכר 50 גרם מרגרינה או מחמאה 1 שקית סוכר וניל אופן הכנה: לחמם תנור ל- 170 מעלות. לערבב היטב את כל החומרים היבשים. לערבב היטב (בנפרד!) את כל החומרים ה``רטובים``. לאחד את 2 הקערות ביחד ולערבב לעיסה חלקה. לאפות בתבנית עגולה 28 משומנת או בתבנית מלבנית גדולה עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש, בערך 40 דקות. הכנת הקרם - להכניס את כל חומרי הקרם בסיר קטן ולהמיס על אש קטנה לקרם חלק. אחרי שהעוגה התקררה מעט לצפות אותה בקרם. הערות: 1) את העוגה לשמור מחוץ למקרר מכיוון שבמקרר היא מתקשה במקצת. 2) העוגה יוצאת מאוד רכה ומאוד טעימה 3) ילדים משתגעים אחרי העוגה הזאת לכן היא מתאימה מאוד כעוגת יום הולדת הערות שלי - דניאלה הציפוי הנ"ל מתקשה. לציפוי "נוזלי" וטעים מאוד - אני מכינה לפי המתכון שששק הביאה בעוגה הכושית שלה - 100 גרם שוקולד מריר 1 שמנת מתוקה 3 כפות שוקולד למריחה בוחשים על הגז ומצפים. לילדים - מוסיפים סוכריות צבעוניות.
 

droli

New member
טורט עם פצפוצים

טורט עם פצפוצים החומרים: 7 ביצים גדולות 1 כוס סוכר 1 כוס קמח תופח 50 גרם שוקולד מגורד אופן ההכנה: לחמם תנור לחום בינוני. לשמן תבנית 26 או סיר פלא. להפריד חלבונים מחלמונים. קערה 1 (גדולה): להקציף 7 חלבונים לקצף קשה ולהוסיף את הסוכר. קערה 2 (קטנה): לבחוש חלמונים. להוסיף את החלמונים לחלבונים. להוסיף את השוקולד. להוסיף את הקמח. לקפל בתנועות עטיפה. לאפות כ40- דקות. אני חושבת שהמתכון של אודטה לאפות רק בסיר פלא ! דניאלה
 

droli

New member
חמודה, תמי ביקשה עוגות לא?

חשבתי שזה רעיון טוב לעשות אסופה של מתכונים לילדים. אני אאסוף, את תרכזי בלינק בסדר?
 

droli

New member
עוגת קרם דה-לה-קרם

עוגת קרם דה-לה-קרם שלב 1 - בצק חום 6 ביצים 6 כפות סוכר 1 חב´ אינסטנט פודינג שוקולד להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף קשה. להוסיף את החלמונים ואת הפודינג. להמשיך להקציף במהירות איטית. לאפות בחום בינוני כ30- דקות. שלב 2 - קרם לבן חב´ אינסטנט פודינג וניל מיכל שמנת מתוקה 1 כוס חלב להקציף. למרוח על עוגה לאחר שהתקררה. שלב 3 - קרם חום 100 גרם שוקולד מריר 3 כפות חלב 1/2 חב´ חמאה להמיס בסיר קטן את השוקולד עם החלב. לכבות את האש. להוסיף את החמאה. לבחוש עד לקבלת קרם חלק. למרוח על הקרם הלבן. לא זוכרת מאיזה ספר המתכון. העוגה נמוכה יחסית. מעולה. דניאלה
 

droli

New member
עוגת גבינה

עוגת גבינה החומרים לעוגה: 6 ביצים 1 כוס סוכר 3 גבינה לבנה 9% (750 גרם) 1 שמנת חמוצה 3 כפות קורנפלור 1 שקית סוכר וניל 1/2 חב´ אינסטנט וניל אופן הכנת העוגה: מחממים תנור לחום גבוה (200o). משמנים תבנית 28 או מרובעת בינונית. קערה א´: מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר. קערה ב´: מערבלים את יתר החומרים. מקפלים את הקצף לתערובת הגבינה ומשטחים בתבנית. מנמיכים את התנור לחום בינוני (180o) אופים 45 דקות. מכבים ומניחים לעוגה להצטנן בתנור הכבוי. החומרים לקצפת: 1 שמנת מתוקה 3/4 כוס חלב 1 כף סוכר 1/2 חב´ אבקת אינסטנט פודינג וניל אופן הכנת הקצפת: מקציפים את החומרים. מצפים את העוגה. דניאלה
 

droli

New member
כדורי שוקולד וקורנפלקס

קלים להכנה ונטרפים במהרה מומלץ לעשות כמות כפולה חומרים: 600 גר´ שוקולד חלב (ניתן להוסיף 4 כפות שוקולד נוטלה) 250 גר´ קורנפלקס 3 כפות שמן (רצוי שמן אגוזים בכבישה קרה) מנג´טים לכדורים יש אפשרות לפזר סוכריות או קוקוס מעל אופן ההכנה: להמיס את השוקולד עם השמן בבן מרי ולערבב עם הקורנפלקס ולצקת בעזרת כפית למנג´טים ולקרר בתאבון מירבלי
 

חני ב

New member
נכנסת לשוונג?

כמה עבודה את עושה לי
 
למעלה