אחרי הפסקת החגים, האות ח כיכבה על שולחננו בשישי בערב.
הכנתי חריימה. יצא ממש טוב אהבנו! חורוש בדג'ון- תבשיל בשר עם חצילים, פרסי. לא עפתי על זה. חמצמץ משהו, אבל השבט אהב עם אורז, אז בסדר. להכין שוב לא אכין בתיבול הזה אלא יותר מתקתק. חומוס- הייתי אמורה לקנות חומוס איכותי מחומוסיה מפורסמת בעיר אבל הוא היה סגור אז הסתפקנו ברגיל.
היה סלט חסה, חלה וחצילים מטוגנים.
היה ממש טוב
אצלנו רק בעלי ואני אוכלים את המאכל הזה. הילדים לא נוגעים לא בבמיה ולא בחצילים, הקטן בכלל כמעט צימחוני והגדול אוהב בשר אבל רק מטוגן או צלוי. וככה אני מוצאת את עצמי שעות במטבח, מכינה לכל אחד לפי גחמותיו..