אחרי שבוע של מחלה נגררת, שכמובן לא גרמה לי להפסיק לעבוד,
להסיע ילדים, להאכיל ילדים, לעשות כביסות וכו', סוף השבוע אופיין בקריסה טוטאלית על הספה.
בהתאם גם הארוחות היו כאלו שדרשו מינימום עמידה והשקעה:
בשישי - חזה עוף מתובל על מחבת פסים, פתיתים אדומים (אני! אצלי!), לקט ירקות בתנור, וגם... ט-דם - מגש של כרוב בתנור!! בו'נה, מה זה הדבר הטעים הזה?? כרוב, שמן זית, מלח ופלפל, שעה בתנור, ואין, אין על הדבר הזה! בכלל לא טעם של כרוב בסוף, משהו מתקתק נעים (גם בלי שום תוספת של שום דבר מתוק), ואשכרה חסלו לי הכול ולא נשאר לי כלום להמשך השבוע
 
בשבת - צלי בקר, עם תפוחי אדמה, גזר, פטריות וניוקי, וכמובן חלה ליד לניגוב הרוטב. זה מאסט. גם מזג האוויר היה בול לצלי, וירד גשם זלעפות בעודנו אוכלים אותו. היה מושלם.
חוץ מזה כמובן גם 2 מגשים עמוסי ירקות בתנור, כרגיל.
 
אגב, אני מכינה המבורגרים ביתיים על בסיס קבוע. לא בטוח שבאמת צריך עיסוי של 15 דקות, אני בד"כ מסתפקת בכמה דקות, עד שהבשר מתחיל להפתח ולהקשר. שעה מנוחה במקרר והם מוכנים לצלייה. אני מתבלת לגמרי אחר (לא סובלת קטשופ), אבל כל אחד וכוס התה שלו