אתמו ליוויתי את הסנדויץ לטיול ולא הייתי בעבודה כך שלא הייתי מול מחשב לכן מעלה עכשיו את הפוסט במיוחד לעדכן על האות ד שהפחידה אותי קלות לאורך ההכנות.
ד יש דגים ועוד כמה דברים שלא זורמים אצלי בכלל (כמו דולמה למשל)
 
לקחתי סיכון וסיכמתי עם הגדול שהוא עושה מאמץ בשבילי ואוכל מהדג בלי פדיחות מיותרות.
לכן הכנתי דג מרוקאי שבסופו של מהלך כולם אהבו ונהנו ממנו בטרוף.
הכנתי גם מרק דלעת ואת הכוכב החדש במטבחנו סלמון מעושן על ברוסקטות.
(הוספתי גם סלט ביצים תפא בתנור וסלט חסה כדי שלא נירעב
או שאני טועה
אצלנו היה:
בשישי - קנלוני, סלט סלק וירקות בתנור
בשבת - הילדים ביקשו ארוחת המבורגר כי מזמן לא הייתה, אז קבלו: המבורגרים על מחבת פסים (ביתיים כמובן), סלט קולסלאו, ציפס בטטה בתנור, וכרגיל 2 תבניות של ירקות בתנור (תכלס אף אחד לא אכל מהן, והן נשארו לי לכל השבוע. כיף)
אם זו ארוחה חלבית,
אז סלט ירקות בד"כ מה שנקרא יוני, עם גבינה קשה/מלוחה זיתים,
וזה כמנה ראשונה, מרק יוגורט מוסיפה מלפפון או בננה,
ואז קציצות קולרבי--ופשטידת טונה, ופשטידת תירס,
אם יש יותר מבוגרים--מכינה דג כלשהו.
ממש אוהבים ארוחה כזו אצלי.