שבוע טוב מצויין מה היה לנו ב
הסופש?

ליאת של עדי

New member
מנהל
עונה ראשונה- פרוייקט האותיות- הסופש היתה לנו האות ב

הפרוייקט הזה ממש מוציא ממני דברים חדשים ואמיצים. מהמקום שאני מבשלת תמיד אותו הדבר, יצא לי לנסות שוב משהו חדש ששנים אני רוצה להכין ולא אזרתי מספיק אומץ.
&nbsp
זה נקרא בנטז'.. זה מאכל טוניסאי ממש טעים אבל לא מעט עבודה. זה פירה שעוטף מלית של עוף ביצה ובצל ומטוגן בערך כמו שניצל. יצא טעים אני מרוצה מהתוצאה.
יחד עם זה הכנתי:
בולונז, שניצל ברוקולי וברוקולי מוקפץ, סלט בטטה מהמם, סלט ביצים, בורקסים, בויג'ין (סלט חציל בוכרי), ביסבס (שומר בערבית..חח כי הילדים אוהבים ואני שוכחת ממנו בדכ) וסלט בורגול.
היה ממש טעים אבל מלא עבודה מעט נסחפתי...
בסופש הבא אני מתארחת/מארחת אז גימל תחכה לשבוע אחרי
 

עדיקים

Active member
כל הכבוד על ההשקעה


נקרא שהיה טעים מאוד אצלכם
אין סיכוי שאני אבשל לפי אותיות גם ככה מאותגרת בדרישות בני הבית.
 

עדיקים

Active member
מה שהיה אצלנו

בשישי בערב התארחנו אז בצהריים הילדים אכלו שאריות שניצלים ופסטה ולערב הכנתי קינוח.
לשבת הכנתי-
מוסקה עם חצילים אפויים, לשמחתי יצא טעים מאוד והרבה פחות עבודה מטיגון. מנסה להבריא טיגונים באפיה, כמעט תמיד מצליח לי לשמחתי.
קציצות עוף ברוטב עגבניות
אורז לבן
ולילדה הבררנית טיגנתי חלק מחזה העוף בתור קציצות, כמובן שיצא מוצלח והתחסל.
 
אצלנו:
יום שישי - קנלוני בשרי ברוטב עגבניות ומוצרלה, ירקות בתנור כרגיל.
יום שבת - חזה עוף על מחבת פסים, אורז עם אפונה, מיקס אורז של סוגת לבכור שלא מת על אורז לבן (אורז שחור-אדום-מלא ועוד משהו. ממש טעים), 2 מגשים של ירקות בתנור כרגיל. הבכור והבעל אכלו מהר וברחו למוקדמות אליפות בארץ בווינגייט, ואני והקטן נשארנו כמה שעות טובות על הספה למרתון של "הגולדברגים". היה כיף
 
אליפות הארץ לנוער בשחייה. כן, זה יוצא מאוד כהה בגלל האורז
השחור. גם יש לזה טעם שונה לחלוטין, משהו אגוזי. הבכור (וגם אנחנו) מאוד אוהב. אז אני מכינה גם וגם. זה גם יותר בריא לדעתי.
 
למעלה