איזו מתוקה את
האמת שלאחרונה הרגשתי שלאנשים כאן
נמאס קצת מהפינה, אבל בשבילך אמשיך לפתוח אותה
אצלי היה ככה:
שישי - פרגיות בתנור ברוטב תפוזים, אורז וירקות בתנור (משקית של סנפרוסט...
)
 
בשבת - היה המון המון אוכל. סיר עצום של צלי עם בקר, גזר, תפ"א, פטריות וניוקי + 2 מגשים גדולים עם המון ירקות בתנור (בטטה, חצילים, זוקיני, פטריות, כרובית וברוקולי) עם טחינה ביתית.
קינוח לא הכנתי כי ביום שישי באו חברים, הביאו איתם עוגה של רולדין והשאירו אותה (נשארה כמעט שלמה).
 
מבחינתי את מוזמנת להמשיך ולפתוח את הפינה בכל יום שישי