את צודקת, הבשר יוצא רך
ועסיסי בצורה מדהימה.אין גם בכלל התעסקות, שמים את הכל בסיר ושוכחים ל- 4-6 שעות. כשהבישול נגמר, זה עובר אוטומטית למצב שמירה על חום. החסרון היחיד הוא שהעוף נשאר חיוור, אין את הצבע החום שמתקבל מטיגון. יש אנשים שזה יפריע להם מבחינה ויזואלית. הפתרון הוא למצוא מה לשים על העוף שיתן גם צבע (למשל, ריבת משמשים מעורבבת בתבלינים שנותנת לעוף צבע, וטעם, נהדר), או לחילופין, להסמיך את הנוזלים בהם העוף בושל ולצקת כרוטב.
ומצטערת לאכזב בקשר לאננס, היה מהקופסא
.