שבוע טוב
אני הצלחתי הסופש שוב לסיים בחמישי את הבישולים ולארגן חופש בשישי בבוקר.
הכנתי גלילות חציל צמחוניות, בתנור, ברוטב אדום, עם טחינה וחלה... יאמי
עוף ברוטב אדום (של הגלילות)
פסטה ברוטב אדום (הבנתן את הקטע..)
תפא אדמה קטנים בתנור לא ברוטב אדום, יוצאים לי מעולה (ממש לא זורקים לתנור ואופים)
מה עוד היה שם? שניצלים, אורז פתיתים, מלא סלטים.. היה טעים אבל מלא עבודה. בדיוק דיברנו אני והבעל על השקעה תמורת תועלת. עבדנו קשה לפני במהלך ואחרי.
במתוקים היתה עוגת שוקולד בחושה עסיסית וזולה של קארין.
 
יום מקסים בננות