יש לי מגוון די קבוע, אם כי הוא גם תלוי במה שיש בשוק
בד"כ יש תבנית אחת של ברוקולי+כרובית+פטריות בשמן זית, מלח ופלפל
תבנית נוספת של זוקיני/קישואים+חצילים+בטטות בשמן זית, תימין יבש, מל"פ
לפעמים יש תפ"א ובטטות יחד (שמן זית, פפריקה מתוקה, מל"פ) אם לא הכנתי תפ"א מבושלים.
חוץ מזה תמיד אני מעמידה סיר של ירקות מבושלים, שיהיה לי מבחר יותר דיאטטי, בלי שמן בכלל בכלל (תפ"א, בטטות, קישואים, דלעת, גרגירי חומוס שאני מוסיפה בסוף). קצת כמו ירקות לקוסקוס מבחינת תיבול ואופן הכנה, אבל בלי הבצל ובלי שום שמן.