ותגידי תודה, לפחות השעה אצלכם סבירה אצלנו זה רק מתחיל ב2100-2200 בערב השאלות - למה? איך? כמה? ולפעמים ב6 בבוקר...
בגלל זה כל הקבוצות עברו לשקט אצלי וללא התראות...
בכיתןת ג- ד' הילדה לבד התמודדה עם שיעורים, מבחנים, הכנת מערכת.
כשביקשה עזרה - עזרתי.
בכיתה ה...ממש לא התערבתי אלא אם שוב התבקשתי...ומדיי שבוע עיינתי במחברות ובחומר.
מודה שיש לי ידע רב כי מעבירה חומר או שיעורי בית לילדים מתקשים וכאלו שהילדים בכיתה פחות חביבים ולא עוזרים להם בווטאסאפ הכיתתי ומתעלמים מהם.
ועכשיו כיתה ו בכלל מעדיפה שתדע להתנהל לפני החטיבה.
שוב הילדה שלי אחראית ומסודרת ובמקרה אחר יכול להיות שהייתי יותר מקפידה ועוזרת במה שצריך אבל מודה שאני לא מצליחה להתחבר לשיח, ולעניין החשש מהמבחנים , הם רק שומעים את המילה מבדק או מבחן וכל המערכת על הרגליים.
אני נגישה ולכל מה שדרושה עזרה אני זמינה עבורה ויכולה להעיד שבגלל שהיא קשובה בכיתה ובהכנת השיעורים ההתכוננות למבחנים ממש בקטנה כי החומר טרי ואנחנו לא מייחסים חשיבות כה רבה למבחנים וציונים היא כבר יודעת שהמבחן הוא לה וגם למורה....(חכי לכיתה ה - שנת המיצבים + המבחנים הרגילים)
אני בועד הכיתה מכיתה ה...(הייתי בא-ב ואז עשיתי הפסקה)הצטרפתי לווטאס אפ רק בכיתה ה וקיבלתי החלטה שאני יותר לא רושמת או משתתפת בדיונים הללו או בכלל , כל הזמן אותם האנשים בשעות לא שעות....מודה שהרמתי ידיים.
עונה אך ורק למי שפונה אליי בפרטי.
הורים לילדים ביסודי >>