בטח :
כ 700 גרם חזה עוף חתוך לקוביות.
בצל אחד, שלוש שיני שום גדולות, ארבע-חמש כפות סויה, שתי כפות גדושות אבקת קארי צהובה , פלפל שחור גרוס (או חצי פלפון חריף ירוק או אדום חתוך דק למי שרוצה שיצא חריף)חצי פחית חלב קרם קוקוס (לא מי קוקוס אלא קרם) או חצי קרטון קטן שמנת מתוקה 10-15% שומן. כוס אפונת גינה קפואה.
קוצצים קטן את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום קצוץ קטן (וגם את הפלפל החריף בשלב הזה אם בחרת להוסיף) לאחר דקה שתיים מכניסים את חזה העוף תוך כדי ערבוב עד שהנתחים מלבינים. מוסיפים סויה , אבקת קארי , מערבבים היטב , מוסיפים שמנת/קרם קוקוס ואפונה וופלפל שחור. מערבבים עוד שתיים שלוש דקות ומכבים את האש אחרת חזה העוף לא נשאר רך.
רצוי להגיש מיד כי העוף ממשיך להתבשל ברוטב החם.
אפשר לחילופין להמיר חזה עוף בקוביות פרגית (הפולקע לא עצם) ואז להמשיך לבשל עוד חמש דקות ברוטב על אש קטנה.
הולך נפלא עם אורז לבן