כל המגירה של המקפיא למעלה
מלאה בשקיות ווקום עם פירות מוכנים להכנת שייק
אני הולכת לשוק פעם בשבוע
חותכת ומקפיאה
פירות שלא בעונה קונה קפואים מטיב טעם (תותים ופירות יער בעיקר)
מכינה על בסיס מיץ תפוזים או חלב
כל יום
מרענן בעיקר בקיץ
את יכולה להתחיל עם זה
הוא מצויין וזול
ועדיין בשימוש יחד עם הנינג'ה
** כשהנינג'ה במדיח
ואני מתעצלת לשטוף אותו
אנחנו מכינים רק בבית
רוויון, בננה, פירות יער קפואים. אין צורך להוסיף סוכר, ואין בשייק יותר פירות ממה שגם ככה אפשר לאכול במהלך היום (לכל היותר בננה אחת קטנה לאדם + 1/2 כוס פירות יער. ממש לא נורא).
אני קוראת את התפריטים שלכן לארוחות ששי בהתפעלות גדולה. אצלינו לא מכינים חצי מזה. אפילו לא רבע.
אישית, משתדלת להגמל ממוצרי חלב. בעיקר בגלל המצפון, אבל גם בגלל הבריאות. חלב ומוצריו לא בריאים וכמובן אכזריים. משתמשת בעיקר בחלב סויה מופחת מתיקות. מתרגלים לזה.
מן הסתם אפשר להכין שייקים גם על כל בסיס אחר, לא?
תכלס 5 דקות עבודה. הבנים מאוד אוהבים ומכינה להם את הזה פעמיים בשבוע לארוחת הערב, לא מעבר. באמת שאין בזה שום עבודה.