מה בסירים + מתכונים

בנות


הפילו עליי עוגת לוטוס לערב
כבר פעמים התחתית לא יוצאת לי מוצלחת
אני טוחנת את הלוטוס לפירורים מוסיפה חמאה
ומערבבת
יוצאת מאד קשה
מה אני לא עושה נכון?
 

mykal

New member
שתי אפשרויות,

1)מעט מדי חמאה שלא רכה מספיק,
2)אפיה ארוכה מידי.
בהצלחה.
 

mykal

New member
אם כך,

או כמות חמאה לא מספיקה.
או שבעצם כשתפשירי זה יתרכך באופן סביר לאכילה/חיתןך נוח.
ההקפאה מקשה הכל.
 

adif11

New member
המתכון הסטנדרטי מדבר על

100 גרם חמאה על 300 גרם ביסקוויטים לוטוס.
וגם ממליץ להוציא את העוגה מהמקפיא כשעתיים לפני ההגשה.
 

adif11

New member
בהצלחה !

ואם יצא טוב מגיע לנו ערב טעימות לדעתי
 

adif11

New member
אנחנו צריכות לארגן פעם פיקניק

ושכל אחת תביא מנה שהיא מצטיינת בה
 
זה אמור לצאת קשה. העוגה השלמה, על כל שכבותיה, אמורה לשבת
כמה שעות טובות במקרר (רצוי אפילו לילה שלם), ושכבת הקרם המרכזית מרככת את התחתית. אם התחתית לא קשה מספיק, היא תתפורר לגמרי בחיתוך.
 

adif11

New member
גיליתי שיש כאלה שמגדילים

את כמות החמאה 300 גר' בסקוויטים ל 150 גרם חמאה ואומרים שיוצא טוב.
 

ליאת של עדי

New member
מנהל
חבל שלא ראיתי את ההודעה שלך

מקווה שהסתדר לך.
כשאת טוחנת 200ג עוגיות, ממיסים עם זה 100ג חמאה מערבבים ושמים במקרר להתקשות במשך חצי שעה. ואז מכינים את הקצפת והקרם מעל.
 

adif11

New member
ואצלי בסירים היום :

שניצלים, קציצות בקר עם אפונה ברוטב עגבניות, צלי עוף,אורז, פירה, סלט חסה וטחינה.
לא מדהים אבל עובר. אני מנסה לרוקן את המקפיא
 
אצלי
היום היה -
כדורי בשר עם פתיתים ברוטב עגבניות
ירקות ירוקים בתנור
פסטה ברוטב עגבניות
ועוד סיר ענק של ירקות מבושלים, שיהיה לי לארוחת צהריים לכל השבוע
לקינוח - עוגת ריבה (פטל) ופירורים
&nbsp
מחר - ארוחת המבורגרים ביתיים עם ציפס בטטה בתנור וקולסלאו
 

adif11

New member
היום בצהריים הכי כיף :

הולכים כל החבורה למסעדה איטלקית לחגוג שני ימי הולדת שלא נחגגו במאי.
של אחד הבנים הגדולים ושל החתן המיועד של הבת (החתונה בספטמבר
)
נולדו יום אחרי יום .
הנכדים יביאו את התעודות ועל הדרך נחגוג גם את סוף שנת הלימודים ותחילת הקיץ
נאלצנו להתפשר על מסעדה שלא כ"כ רציתי (גויה ברמת החייל) כי כל היתר היו מלאות. מקווה שלא תהיה נפילה קולינארית.
 
למעלה