מה בסירים



פוקצ'ה קטלנית של ניקי ב
עליה עגבניות שרי חצילים מטוגנים
שום עגבניות שרי ובזילקום
פשטידת חצילים
פשטידת ברוקולי
לזניה
בורקס וביצים קשות
סלט ירוקים
פירות
וכל זה כי מחר אנחנו בים!!
 

adif11

New member
נשמע כ"כ כיף ומחזיר אותי

כמה שנים טובות אחורה למסורת שהיתה לנו כשהילדים היו קטנים, להשפך ככה על החוף עם קבוצה קבועה של חברים, כל חג שבועות בבוקר. בד"כ באחד החופים בשרון.
עם השנים הילדים של כולם גדלו והפסיקו לבוא כך שהפסקנו את הנמהג החביב הזה.
 
אני כל כך עייפה


אם את חושבת שזה מנהג כל כך חביב
את מוזמנת פעם הבאה לבוא לקחת אותם
גלידות מהגזלן לכולם - עליי
 

adif11

New member
די בקטנה בסוף שבוע זה

נתחי סלמון צרובים, ירקות מוקפצים בשום ושמן זית ופסטה ברוטב עגבניות.
המשך בישולים יהיה מחר לארוחת צהריים.
 
דווקא השבוע הקפצתי שועית ירוקה עדינה

ברוקולי
עם שום כתוש טיפה שמן זית וטיפה שמן סומסום
יצא מה זה טעים
 
אצלנו:
היום בצהריים היה: ספגטי עם כדורי בשר, ירקות מבושלים, עוגת דובדבנים.
&nbsp
מחר: חזה עוף על מחבת פסים, תפ"א פיקנטיים בתנור, ברוקולי ופטריות בטחינה, אורז מעורב (שחור, אדום, מלא).
&nbsp
וחוץ מזה עמדתי כבר להכין היום אחה"צ עוד חידוש של מלאי הבלינצעסים בגבינה
שעה להכין בלינצעסים, עוד חצי שעה למלא-לקפל-לסדר בתבנית, ו-וואללה! 24 בלינצעסים נשלחו למקפיא, מלאי לחודש הקרוב.
 

adif11

New member
ה"בקטנה" התפתח קצת אתמול

כשבשמונה בערב הגיעו הבכור של הבעל ואשתו במפתיע והתוודו שהם מתים מרעב. טיגנתי ערימה של שניצלים +המון ציפס (מהמכשיר שמבשל אותם על אויר חם) , סלט גדול, ושאריות של פסטה בעגבניות וירקות מוקפצים.
אני מתה על ארוחות ספונטאניות :)
 

ליאת של עדי

New member
מנהל
בקטנטונת

קודם כל אתחיל ואומר שזה חודש אימים החודש יוני הזה...אין זמן לנשום
&nbsp
חגגנו יומולדת לגדול אז לא בישלתי לשישי. אכלנו טוסט טורטיה. שקשוקה. ביצים קשות, ירקות וגבינות.
למחרת הכנתי עוף בערמונים ופטריות עם אורז וציפס בתנור.
&nbsp
 
איך את מכינה את העוף? מחפשת מתכונים חדשים לעוף כי אצלנו
אוכלים בעיקר בקר טחון. לא ממש משתגעים על עוף
 
אולי נעשה (שוב) שרשור מתכונים?

ברוח המלצות התזונה החדשות אשר ממליצות להמעיט יחסית בבקר ..
בזמנו מישהי פה נתנה מתכון של קציצות בקר ברוטב עגבניות עם אפונה ופשוט שידרגה לי את החיים

מאז זה מתכון קבוע פעם בשבוע
אבל עוף - חוץ משניצל - פחות אוכלים אצלי והייתי מעוניינת לשנות את המצב ובכלל לנסות עוד דברים שיתאימו לחיכם האנין (NOT ! ) של ילדי
 

ליאת של עדי

New member
מנהל
בוקר טוב

עוף בערמונים-
סגרתי את העוף כרבע שעה- עשרים ד (עם מלפ ופפריקה)
הוצאתי שטפתי את הסיר וטיגנתי בצל טבעות. פטריות..
בקערה ערבבתי כוס מים, חצי כוס יין, שתי כפות סילאון וכפית סוכר.
הבאתי לרתיחה והוספתי את העוף ובישלתי עוד עשרים ד. ואז הוספתי את הערמונים ועוד עשרים ד בישול.
&nbsp
 
למעלה