כי האדים מגיעים בראשונה אל דף אחד שנדבק לאחר
ועודף הנוזלים החמים ממיס.
אז אני משתדלת שהכלי בו מאדה לא יהיה מידי חם.
האמת זו התעסקות, אבל בשביל מעט הפעמים שאני מתעסקת עם זה,
אני מקדישה כדי להנות ולא להתאכזב.
אולי יש מישהיא שמצליחה טוב ובקלות יותר אשמח לשמע.
מתכון מחברה שהביאה את הדבר הטעים הזה איתה כשהתארחה אצלי לאחרונה.
עוף בתנור ממולא אורז, תבלינים ובשר טחון.
יהיהו עוד כמה מנות צד אבל זה אמור להיום השוס.
נקווה שיצא טעים. כרגע בתנור.
יצא מאוד טעים . שחום ומפתה מבחוץ, רק ועסיס מבפנים.
לא ממש הפריע לי למלא אותו.
החלק המשעשע היה שכשהוצאתי את התבנית מהתנור, הבן הצעיר שאל אם זה הכלב שלנו
(זו היתה בדיחה כמובן, הוא לא באמת חשב שבישלתי את הכלב)