מבשלים לסופש

אצלי במטבח
היום מארחים

חריימה לוקוס חריף אש
סלמון עם סילאן בתנור
סיר קציצות עם ארטשוק ירושלמי
וכרובית בניחוח לימון ופטרוזליה
אורז לבן
אורז ירוק
תפוחי אדמה

ושאלה
מישהי יודעת להתעסק עם דפי אורז
ניסיתי ולא הצלחתי
הם נמסו!
 

mykal

New member
לגבי דפי אורז

מציעה לך לא לשאול בכתובים--
לפעמים --יש דברים--שאם רואים איך עושים, זה ממש פשוט.
וזה אחד מהדברים האלה לדעתי.
 

mykal

New member
נכון,

כי צריך לעמוד על ידם ולשלוף בדיוק ברגע המתאים.
ואני בכלל עושה בגלל זה אחד אחד, אפילו בהפרש כמה דקות.
 

mykal

New member
כן, מאדה,

כי האדים מגיעים בראשונה אל דף אחד שנדבק לאחר
ועודף הנוזלים החמים ממיס.
אז אני משתדלת שהכלי בו מאדה לא יהיה מידי חם.
האמת זו התעסקות, אבל בשביל מעט הפעמים שאני מתעסקת עם זה,
אני מקדישה כדי להנות ולא להתאכזב.
אולי יש מישהיא שמצליחה טוב ובקלות יותר אשמח לשמע.
 
אצלי

לצהריים היה היום:
כדורי בשר עם פתיתים ברוטב עגבניות
פסטה ברוטב עגבניות
ירקות ירוקים בתנור
תיכף אני והקטן הולכים לאפות עוגת גבינה יפנית (זוממת על המתכון הזה כבר המון זמן).
&nbsp
מחר - ג'פניקה.
 

adif11

New member
עוף ממולא !

מתכון מחברה שהביאה את הדבר הטעים הזה איתה כשהתארחה אצלי לאחרונה.
עוף בתנור ממולא אורז, תבלינים ובשר טחון.
יהיהו עוד כמה מנות צד אבל זה אמור להיום השוס.
נקווה שיצא טעים. כרגע בתנור.
 

adif11

New member
חחח....לא נורא

יצא מאוד טעים . שחום ומפתה מבחוץ, רק ועסיס מבפנים.
לא ממש הפריע לי למלא אותו.
החלק המשעשע היה שכשהוצאתי את התבנית מהתנור, הבן הצעיר שאל אם זה הכלב שלנו
(זו היתה בדיחה כמובן, הוא לא באמת חשב שבישלתי את הכלב)
 

ליאת של עדי

New member
מנהל
אצלנו הסופש שהיה

בצהרי שישי פסטה כמו תמיד, רוטב שמנת ופטריות
לערב הכנתי מוסקה בתנור למנה ראשונה
שניצל ופירה.
לשבת- קציצות ברוטב אדום עם אורז ובורקסים
&nbsp
טס הסופש הזה....
 
למעלה