מה חשוב מה בסירים?
בד"כ אני מתוכננת הטב ומאורגנת שלא לעמוד יום שלם, ארוך במטבח.
היום דבר גרר דבר, יצא שנכנסתי בבוקר בשעה 7.00
וסיימתי כולל נקיון במטבח--בשעה 3.00.
הכנתי, כמות של סלטים, הכנתי קציצות חלק מטוגנות
וחלק ברוטב עגבניות,סיר אורז, סיר פסטה ברוטב עגבניות, סיר קינואה.
אפיתי עוף באננס. 2 סוגי דגים, סלמון בתנור ומושטים על גריל,
הכנתי חמין צמחוני כולל כעין קציצות מקמח וביצים בצל מטוגן.
וכבר סידרתי גם קיטרינג ובאו לקחת.
טוב לא חוזרת על הענין שוב.
אלא מחלקת עבודה לכמה ימים.