אוהו! כאמור, עד עכשיו היה לי "טוסטר אובן"
אין דבר כזה בכלל! זה הרי לא טוסטר. זה אובן, יעני תנור. יש הבדלים בין תנורים. אם ביכולת פיזור החום, כלומר שלא תצא לך עוגה שבאמצע נוזלי ובצדדים שרוף. וכן בבידוד, שלא תחממי את כל המטבח. ה"טוסטר הנ"ל, עלה 500 שקלים, ויחסית, עבד בסדר. אבל ההלחמות מעפנות, חיבורי החיווט, בזבל. ולכן התקלקל שוב ושוב. (לא סתם אני יודעת איך החיווט וההלחמות). חשבנו שפיצחנו את השיטה ו"תנור הוא תנור"? לא בדיוק!
אינני זקוקה לתנור של השף ניקולאי. אבל לא בא לי לחמם את כל המטבח (החשמל...) ונמאס לי להזמין חלפים (זולים להפליא, אגב) באי-ביי ולהמתין המון זמן להגעתם, וגם לזלוטו', שיואיל בטובו להתקינם בתנור.