מה בסירים
לכל המבשלות

והכוונה היא בעיקר לי


שהחלטתי לשוב ולנסות להכין קובה
אחרי המון נסיונות עבר שהמעטפת מתפרקת לי
או לפני הבישול או במהלכו
החלטתי לנסות היום שוב
אם זה לא ילך אני פורשת סופית
 

מ צ ד ה

New member
ממליצה לך להיכנס לפורום מתכונים. יש שם

סדנה לכהנקת קובה של פוקסי99 ושל פנינה קדם וגם אני הכנתי משם קובה אדומה של קיצי (חפשי תחת השם שלי).
זה עניין של תרגול. אני הכנתי רק עם סולת. שנים שלא הכנתי
.
 

אדוינה

New member
גם אני הייתי שם עד...

הבצק שעובד אצלי: סולת וג'ריש ביחס 1:1 . משרים את הג'ריש במים לחצי שעה, מסננים ואז מאחדים לבצק יחד עם הסולת וקצת מלח. מוסיפה מים אם צריך. סה טו. (אני משתמשת במעבד מזון מתוך עצלות)
 

Ani15

New member
שיהיה לך בהצלחה!

מה שעובד לי תמיד זה:
לקנות קובות קפואות משובחות ביותר, ולבשל אותן במרק תוצרת בית. נפלתי על השכל להכין את זה לבד? חסר מי שבאמת יודעת לעשות את זה?
(קונה ממישהי ממוצא כורדי שמכינה בעצמה, ובצר לי כשהאספקה מתדלדלת - חמים וטעים. לא סגורה איזה מהם יותר טעים לנו, בטוח ששני הסוגים יותר מוצלחים ממה שאני יכולה להכין).
 

רזאי

New member
איפה את קונה?

קנינו כמה פעמים ממישהי ממוצא כורדי שגרה במושב לכיש. היה מצוין, אבל הבן שלה הפסיק להגיע לאיזור שלנו, ולנו לא יוצא להגיע לשם.
נשמח מאוד למצוא בשלנית ולחדש את המלאי.
 

adif11

New member
נו איך יצא הקובה ?

פורשת או נשארת ?

זה למשל משהו שלא ניסיתי מעולם להכין וכנראה גם לא אנסה. נראה לי גדול עלי בכמה מידות והמון עבודה. אני קונה מפעם לפעם במעדניה טובה וזהו
 
יחסית סבירה


המעטפת לא התפוררה
מצד שני היו חלקים קשים יותר ורכים יותר
כלומר לא יצאה אחידה
לאט לאט

ותודה למי שהפנתה אותי לסדנה של פוקסי
 

ליאת של עדי

New member
מנהל
חה! אצלנו כלום

בערב שישי אכלנו קוסקוס מהמם אצל אמא שלי שיצא מוצלח ביותר, עם מפרום טעים כזה שהרבה זמן לא אכלתי.
בצהריים אכלנו (טחנו יותר נכון) במקס ברנר (יוה לאבא) ממש אוכל טעים שם והשרות למשפחות עם ילדים הוא יוצא מהכלל (כמובן שזה התבטא בטיפ נדיב)
&nbsp
זאת היתה בהחלט מנוחה מבישולים..
 
את מצחיקה כמה שאת מתלהבת מהאוכל של אמא שלך

אין מצב לשים אותה בספה אצלך בסלון

ומקס ברנר יאמיייי
לפעמים אנחנו נוסעים שעה במיוחד לשם
 

ליאת של עדי

New member
מנהל
חח אני היום מעריכה יותר את האוכל שלה

מעבר לזה שהוא תמיד היה טעים, היא לא במצב מדהים וזה סוג של נס שהוא יוצא כזה טוב
 
למעלה