אני קניתי, לא את המקורי.
מרוצה ממנו.
לא משתמשת בו ביום יום אבל כשמשתמשת הוא מגניב.
 
הבעיה אצלי שלרב כשעושה דברים שמתאימים לו הכמות אמורה להיות גדולה ואז זה ארוך לעשות עוד נגלה ועוד נגלה
 
אבל, אם היתי מכינה לארוחת ערב, כלומר שתיים שלוש נגלות- זה מעולה
היו פעמים שעשינו יצא טוב.
יש בפייס קבוצות ייעודיות.
 
 
בדיוק בשבת הכנתי את המתכון המצ"ב
יצא, מעולה . בטעם פלאפל (הבנות לא אהבו כי היה להן פלאפלי מידי אבל לא פלאפל רגיל)
 
שימי לב שמדובר על כוח של עדשים מוכנות.
מתכון 1: מאפינס עדשים והפתעות
 
כוס של 3 סוגי עדשים מבושלים ( שחור, חום, כתום)
3 כפות בורגול
חתיכה של דלעת מגורדת
חתיכה של בטטה מגורדת
בצל מגורד
 
תבלינים:
כף שמן זית
3 כפות טחינה גולמית
נגיעה של אגוז מוסקט
ביצה ( בדיעבד לא היה חייב)
כמון
מלח+פלפל גרוס
בזיליקום
 
2 כפות קמח
כפית אפייה
 
* לבשל את העדשים והבורגול לסנן ולתת לכל הנוזלים לרדת..
*להוסיף את הירקות המגורדים ואת שאר החומרים.
בתבנית של המאפינס לרסס מעט ספריי שמן.
המתנה של 10 דק בשביל שתצא שכבה קריספית מעט.
 
שיהיה בתאבון, פה זה זכה להצלחה גדולה.
מתאים בכל מצב, צהריים כארוחה חמה או אפילו ליד סלט וגבינות.
אבל הכי הכי טעים עם טחינה ועגבניות.
מקווה שתאהבו❤����