כן, בדיוק
בישול בשני שלבים:
בשלב ראשון מכינים ציר דג. מבשלים עצמות וראש יחד עם בצל, גזר ופטרוזיליה (או סלרי) ב-4 ליטר מים. מבשלים לפחות חצי שעה.
 
אחר כך מסננים המרק.
מכניסים פנימה 2-3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות, את הגזר מהשלב הראשון, גם הוא חתוך לחתיכות קטנות עבור השלב הזה, ובערך 300 גרם קוביות סלמון.הם ממליצים להכניס פנימה פילה של דג לבן או אפילו טונה או סלמון מקופסא.
מבשלים כרבע שעה, עד שהכל מוכן.
מתבלים במלח ופלפל.