אז ככה
את החצילים למרוח בשמן זית ולהכניס לתנור
לאפות עד שהם רכים ונראים כמו מטוגנים
לוקחת בשר טחון שמחה בקערה
קוצצת בצל פטרוזליה ופרוסת לחם רטובה ומערבבת
שמה תבלינים
בהרט, קינמון כמון זנגביל מלח פלפל
מוסיפה כוס אורז ומערבבת
מטגנת אותם בציפוי של ביצה וסולת
לוקחת סיר מסדרת את החצילים שופכת 2 כוסות אורז
שמה תבלינים
כורכום מרק עוף(עדיף עם הרכיבים הטבעים) זנגביל בהרט קינמון מלח פלפל ואנחנו אוהבים פפריקה מעושנת
מוסיפה את הקציצות ומכסה בהרבה מים כמעט עד המכסה של הסיר
מביאה לרתיחה ולאחר מכן מבשלת על אש נמוכה עד שכל הנוזלים מתהדים
מה שיוצא זה תבשיל מתובל של קציצות חצילים ואורז
טעים מאד