התאוששנו מהארוחה והכנותיה.
התחלנו עם תפוח בדבש (וכל שאר הסימנים בצלחת ראש השנה), וחלת דבש עגולה במילוי תפוחים.
המשכנו בסלמון אפוי בתנור, מרק עוף מסורתי, צלי בקר ביין, לשון בזעפרן, עוף ברוטב רימונים (בת הזוג של הבן הכינה), ומאפה כבד בבצק עלים.
תפו"א בנוסך הדוכסית, אורז לבן (בשביל כל הרטבים), ירקות אפויים, וכל סימני החג- גזרים בדבש ולימון, דלעת בסויה, סלט סלק, סלט לוביה, וגם סתם סלטים של ירקות, של חסה, ועוד כמה דברים שחמותי קנתה מהבדואים, עלי גפן ממולאים, סלט עולש, וטבולה.
לקינוח היתה עוגת דבש, קרמבל תפוחים, גלידת דבש, גלידת לימון, ועוגת מוס שוקולד על בסיס מרנג.
בטח שכחתי כמה דברים, כי היה המון אוכל. נשארו מספיק שאריות לגדוד, ואנחנו טסים מחר לפריז. הבן לקח כבר חלק גדול ממה שנשאר, מיד כשנעזוב הוא ירוקן את המקרר, ומתכנן להזמין את כל החברים לארוחת חג שני. הוא אומר שסידרנו אותו מבחינת אוכל עד סוכות.