עדכון
אז טעמנו. שתי מסקנות עיקריות
א. הצלחנו למרות שהכנו בתבנית עגולה ולא ריבועית
ב. בעצם, דווקא טוב שהכנו בתבנית עגולה ולא ריבועית כי ככה שכבת הגבינה יותר עבה!
 
בקיצור, הנה המתכון ל"עוגה הכי טעימה שאכלתי אי פעם ביום הולדת של חברים" (שמה הרשמי של העוגה מעתה ועד עולם, כמובן)
 
1 חב' פתי בר שוקולד טחונים (כלומר, 1 שרוול)
100 גרם חמאה מומסת
1 ק"ג גבינה לבנה
1 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
4 ביצים
2 שמנת חמוצה
שקית סוכר וניל
4 כפות סוכר
אופן ההכנה
תחתית: מרסקים את הביסקוויטים, מערבבים עם החמאה המומסת.
משטחים בתבנית. אופים כ 10 דקות, ב- ˚180.
שכבת ביניים: מערבבים גבינה לבנה, סוכר, פודינג וביצים.
משטחים על השכבה הראשונה, אופים כ 45 דקות (אני הוספתי עוד 10 דקות אפייה, כי אחרי 45 דקות היא נראתה לי מדי נוזלית). מצננים 10 דקות.
שכבה עליונה: מערבבים שמנת חמוצה, סוכר וסוכר וניל.
משטחים למעלה ואופים כ 10 דקות.
זהו. כאמור, שלחנו לישון לילה במקרר והיום היא היתה נהדרת.