לכבוד הגשם מתאים לפתוח שרשור מרקים, לא ?

שקדייה

New member
חזה באופן כללי לא כל כך מתאים לסוג כזה של בישול...

חזה אוז באופן כללי הוא שליש שומן, שימס לתוך המרק ו... לא יודעת, שווה ניסוי אולי... לי נשמע פחות טוב.
נקניקיות עגל יכולות להיות סבבה... בסופו של יום מי שלא אוכל לבן, אוכל נקניקיות אחרות וכנראה אוהב אותן, אז זה ילך טוב גם במרק.
 

adif11

New member


 

lavendula

New member
לי דווקא אין בעיה עם קבנוס

על בשר מעושן אני לא משתגעת.
אני מוסיפה למרק הזה גם פרוסות גזר.
 

חני בו

New member
מאד אוהבת מרקים

הבת והבעל אוהבים גם. לא משקיעה שעות ומשתגעת לעתים לקרוא מתכונים שדורשים שעות של עבודה, כולה על מרק.
הקישור ששמת נראה אחלה. אעשה אותו.
&nbsp
 

adif11

New member
אני מכינה גם מרק עגבניות שווה אבל

הוא על בסיס של שמנת מתוקה מה שהופך אותו לפצצת קלוריות מצד אחד ולחלבי מהצד השני
ומאחר ואפרוחי הבית שומרי כשרות לא ניתן להגיש בארוחות בשריות .
 

lavendula

New member
עשיתי פעם את הניסיון הזה...

עם מרק בטטה, ולא אהבתי את טעם הלוואי של הקוקוס
.
 

ו י ק י 3

New member
לא שמים יותר מחצי פחית,

&nbsp
אפשר להקפיא את החצי השני (לא בפחית)
&nbsp
ובמרק כתום ללכת על הכיוון התאי ובנוסף לקרם קוקוס לשים גם ג'ינג'ר וקארי, מעולה
 

lavendula

New member
שמתי מעט ולא אהבתי

ניסיתי לטשטש את הטעם עם כל מיני דברים. אחרים דווקא אהבו.
אני גם לא מתה על קארי במרק.
&nbsp
 

adif11

New member
אף פעם לא ניסיתי לבשל עם

קרם קוקוס או חלב קוקוס. תמיד בורחת למוכר . הטעם מאוד דומיננטי ?
 
יש כ"כ הרבה תחליפים היום

תחליף שמנת על בסיס סויה ויש גם על בסיס אורז (של אלפרו) שמאוד מוצלח בעיניי
&nbsp
 

ו י ק י 3

New member
לא עושה מרק עגבניות מוקרם בכלל...פשוט טוחנת

&nbsp
ומוסיפה את התוספות הרצויות - אורז, בצקניות...
&nbsp
אם רוצים להשקיע עושים מרק עגבניות עם פלפלים קלויים...קצת עבודה אבל יוצא
 

ויקה1222

New member
מצטרפת להמלצה על אלפרו

הוא מדהים בעיני אם לא רוצים לשהתמש בשמנת והאמת פעם השתמשתי בו לפסטה עם שמנת בפטריות כי נגמרה לי השמנת האמיתית ולהפתעתי גם יצא מעולה.
 
רק אצלי מסכימים רק למרק עוף?

זה מוריד את המוטיבציה להכין דברים אחרים
 
אצלי אין אף פעם מרק עוף. אני לא סובלת מרק עוף
לא אוהבת את הריח, לא אוהבת את הטעם, לא אוהבת! מרק עוף שיאכלו אצל סבתא
 

noa_f

New member
גם אני לא סובלת את זה. אבל כל שאר המשפחה האישית שלי אוהבת

ואפילו טוענת שהוא טעים (הזוי לגמרי).
אז אני מדי פעם מבשלת. רצוי כשאני סובלת מצינון עמוק (לא כתרופה! כדי לא להריח את זה).
 
אני יודעת שזה פושטי

אבל אחרי שנים של מרקים צמחונים אשמח למתכון למרק עוף, עם פירוט של כל הדברים הקטנים כמו איזה חלקיםש ל העוף משתמשיםוכו
 
למעלה