יש בנוסח דרום הודו או בנוסח תאילנד
נוסח דרום הודו-
מטגנים בקליל את רצועות חזה העוף על ממש מעט שמן.
מוציאים החוצה ובאותה המחבת שופכים פחית של חלב קוקוס (עדיף קרם קוקוס ממי קוקוס) והרבה קארי מדראס + קצת מלח ופלפל.
נותנים לזה להצטמצם קצת ומחזירים את הרצועות עוף לעוד דקה שתיים במחבת עם הרוטב.
הולך מעולה עם מפזרים על זה כוסברה קצוצה.
נוסח תאילנד #1- חלב קוקוס וחמאת בוטנים (הפייבוריט של בעלי
)
אותו הסיפור עם העוף, משחמימים קצת, מוציאים ומחזירים אח"כ.
הרוטב במחבת הוא פחית חלב קוקוס , 2 כפות גדושות של חמאת בוטנים (עדיף עם שברי בוטנים), שום כתוש, מלח , פלפל, סוכר חום וצ'ילי חריף גרוס.
מצמצמים, מחזירים את העוף ו... במפתיע, גם כאן כוסברה קצוצה הולך מעולה.
נוסח תאילנד 2#- עם קארי פייסט ירוק/ אדום/ צהוב/ מסאמאן(הפייבוריט שלי)
שוב הסיפור עם העוף...
במחבת "פותחים" כף של קארי פייסט (הירוק הכי חריף והכי טעים
) ועליו שופכים את החלב קוקוס.
מאדים וידה ידה ידה...
בעיקרון עם קארי פייסט'ס טוב לעשות עוף עם עוד ירקות... אז את הקטע של הקארי פייסט מוסיפים על מחבת שיש בה ירקות שנמצאים כבר במצב של עוד כמה דקות מוכנים.
ונסיים בטיפ מפנק (אוי... השעות האלו של הלילה עושות לי הזיות שאני מרתה פאקינג סטיוארט או משהו....חחח)
כשעושים רצועות עוף באיזושהי ורסיה של חלב קוקוס, ורוצים גם לעשות שמייח לילדים.
עושים את הרצועות עוף כמו שניצלונים, רק במקום פירורי לחם משתמשים בפתיתי קוקוס- זה להיט!