פשטידת בצל
היי.. אני רוצה להכין פשטידת בצל מהבלוג של "לא על חסה לבדה"
http://tivonim-blog.co.il/פשטידת-בצל-טבעונית/
במה אפשר להחליף את הקמח/ תפוחי אדמה? (לא שבבי בצל, לא קורנפלור) האם ניתן להשתמש בזרעי ציה ופשתן טחון? אם כן, האם צריך לטחון את זרעי הציה? האם צריך להוסיף מים? האם זרעי ציה פשתן טחון הולכים יחד עם קשיו טחון?
תודה
היי.. אני רוצה להכין פשטידת בצל מהבלוג של "לא על חסה לבדה"
http://tivonim-blog.co.il/פשטידת-בצל-טבעונית/
במה אפשר להחליף את הקמח/ תפוחי אדמה? (לא שבבי בצל, לא קורנפלור) האם ניתן להשתמש בזרעי ציה ופשתן טחון? אם כן, האם צריך לטחון את זרעי הציה? האם צריך להוסיף מים? האם זרעי ציה פשתן טחון הולכים יחד עם קשיו טחון?
תודה