שייקים
הבנתי שהחיתוך בבלנדר מקטין את גודל הסיבים בירקות ופירות ובגלל זה הם יותר זמינים/נספגים טוב יותר אבל גם מעלים את הסוכר בדם, זה אומר שעדיף לאכול אותם חיים אפילו שייספגו פחות טוב?
וכתוב בהרבה מקומות ששיייק זה בכלל לא בריא אלא יותר נחשב כמו ממתק אבל אם שמים בו למשל תרד חצי בננה חלב כלשהו כף ציה וכף חמאת בוטנים וקצת קינמון במה זה בדיוק שונה מאותו הדבר בצורה הלא מעובדת?
הבנתי שהחיתוך בבלנדר מקטין את גודל הסיבים בירקות ופירות ובגלל זה הם יותר זמינים/נספגים טוב יותר אבל גם מעלים את הסוכר בדם, זה אומר שעדיף לאכול אותם חיים אפילו שייספגו פחות טוב?
וכתוב בהרבה מקומות ששיייק זה בכלל לא בריא אלא יותר נחשב כמו ממתק אבל אם שמים בו למשל תרד חצי בננה חלב כלשהו כף ציה וכף חמאת בוטנים וקצת קינמון במה זה בדיוק שונה מאותו הדבר בצורה הלא מעובדת?