שייקים

dan912

New member
שייקים

הבנתי שהחיתוך בבלנדר מקטין את גודל הסיבים בירקות ופירות ובגלל זה הם יותר זמינים/נספגים טוב יותר אבל גם מעלים את הסוכר בדם, זה אומר שעדיף לאכול אותם חיים אפילו שייספגו פחות טוב?
וכתוב בהרבה מקומות ששיייק זה בכלל לא בריא אלא יותר נחשב כמו ממתק אבל אם שמים בו למשל תרד חצי בננה חלב כלשהו כף ציה וכף חמאת בוטנים וקצת קינמון במה זה בדיוק שונה מאותו הדבר בצורה הלא מעובדת?
 

dan912

New member
לא קשור לטעם

הכוונה מה ההבדל בין קייל בבלנדר לקייל שלם מבחינת הספיגה בגוף
 
למעלה