שמרים מפרקים את החיטה?
מישהו רשם בכתבה הזאת
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4280326,00.html
את התגובה הזאת:
התפחת חיטה עם שמרים גורם לפירוק החיטה למרכיבים.
משום כך כלל לא משנה האם יש סובין או אין בלחם.
התוצאה זמינות גבוה של מרכיבי המזון .
הזמינות של מרכיבי המזון היא מעבר ליכולת האדם לאכל אותו.
התוצאה שימור המזון כשומן.
משום כך אטריות בריאות בהרבה מלחם.
זה נכון?
מישהו רשם בכתבה הזאת
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4280326,00.html
את התגובה הזאת:
התפחת חיטה עם שמרים גורם לפירוק החיטה למרכיבים.
משום כך כלל לא משנה האם יש סובין או אין בלחם.
התוצאה זמינות גבוה של מרכיבי המזון .
הזמינות של מרכיבי המזון היא מעבר ליכולת האדם לאכל אותו.
התוצאה שימור המזון כשומן.
משום כך אטריות בריאות בהרבה מלחם.
זה נכון?