ויטמינים ונוגדי חמצון בהקפאה

dan912

New member
ויטמינים ונוגדי חמצון בהקפאה

אם מכינים טחינה עם הרכיבים האלה:
- מיץ לימון
- שום כתוש
- גינגר מגורד
- פטרוזיליה קצוצה
ושמים בפריזר לחודש ואז מפשירים בטמפ חדר ל 10 דק
הרכיבים ישמרו או יאבדו את הויטמינים ונוגדי חמצון?
 

gidishemer

New member
היי דן

מבחינת ההקפאה עצמה, המרכיבים נשארים יציבים. בתהליך הפשרה ביתי אולי יהיה אובדן קטן של מעט מהמרכיבים שהתיחסת אליהם אבל ממש ברמה זניחה
 

dan912

New member
זה מה שחשבתי

טוב לדעת שאפשר להקפיא בלי לאבד את הרכיבים האלה עכשיו אעשה כמה ניסויים לראות איך היא גם בהפשרה
 
הענין הוא שאין צורך להקפיא טחינה , הטחינה הגולמית

נשמרת לאורך זמן בטמפרטורת החדר ,
זה ממש קל להכין טחינה , זה באופן מיידי .
 

dan912

New member
הבעיה

שלוקח הרבה זמן כל פעם להוציא מהמקרר לשטוף לקצוץ לערבב את המצרכים כל פעם מחדש אם אצליח להקפיא ולהפשיר ושזה יחזור לאותו מרקם בלי לאבד את הרכיבים זה יחסוך הרבה מאוד זמן (אותו דבר עם גואקמולי סלסה חומוס וכו)
 
למעלה