מחפש חלופה לשימוש בביצים באפיית עוגיות יבשות

icecold7

New member
מחפש חלופה לשימוש בביצים באפיית עוגיות יבשות

שלום לחברים,

אנחנו מכינים בבית עוגיות יבשות (גדולות יחסית) מבוססות קמח מלא או שיפון,
הייתי מעוניין להחליף את הביצים (שתי ביצים לכל הכמות) במשהו אחר

בעבר, זכור לי שקיבלתי המלצה על שמן קוקוס/חלב קוקוס
(משהו שמבוסס על קוקוס) ויצא מעולה!

אני מכיר את האפשרות להשתמש בפישטן טחון ובבננה אך מעדיף משהו אחר (אם עדיפות לקוקוס)

אשמח להמלצותיכם במציאת חלופה
(כזו שגם לא תכיל מס' רב של קלוריות...)

תודה רבה!
 

מנץ1

New member
אולי טחינה, פעם טיילתי בגן העיר בת"א , יש שם חנות טבע

היה במקרר משהו לתחליף ביצים.....האמת לא התלהבתי.
 

icecold7

New member
תודה אך אני מחפש משהו מבוסס קוקוס

ואני יודע שניתן להחליף את הביצים במשהו מהסוג שציינתי קודם,
&nbsp
אודה להמלצותיכם
 

gs1234

New member
קמח קוקוס

קמח קוקוס סופח המון מים ויכול לשמש כחומר מדביק מצוין בעוגיות.

תצטרך לעשות כמה ניסיונות עד שתמצא את הכמות המתאימה.

אפשר לקנות קמח קוקוס בכל בית טבע, או להכין לבד מקוקוס מיובש (אם תצטרך הוראות הכנה לקמח קוקוס ביתי, אשמח לשתף.)

בהצלחה!
 

gs1234

New member
שווה לנסות

קצת שמן יכול לאחד את הרכיבים ולהדביק אותם, אבל אחר כך באפייה הם עלולים להתפרק. והשמן לא סופח את הקמח. אני הייתי מנסה להכין בצד בלילה של קמח קוקוס ומים, אולי עם קצת שמן, ואז להשתמש בבלילה הזאת במקום ביצים.
&nbsp
 
למעלה