עזרה בשיפור מתכון קציצות חומוס?
מצאתי את המתכון הזה בYnet:
המרכיבים (ל-8 קציצות קטנות):
1 בצל גדול
2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
1/2 כוס קמח (רצוי מלא)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל במשך 10 דקות עד הזהבה קלה.
שופכים את החומוסים לתוך קערה ומועכים בעזרת מועך פירה או מזלג.
מוסיפים את יתר המרכיבים, כולל הבצל, ומערבבים היטב.
יוצרים כדורים מהתערובת, ומשטחים.
מחממים שמן במחבת, מטגנים את הקציצות ומגישים חם.
המתכון היה ממש פשוט אבל הקציצות יצאו מאוד יבשות וחסרות טעם... אולי תוכלו לעזור לי לשפר אותו? אשמח מאוד לעזרה!
מצאתי את המתכון הזה בYnet:
המרכיבים (ל-8 קציצות קטנות):
1 בצל גדול
2 כוסות גרגרי חומוס מבושלים
1/2 כוס קמח (רצוי מלא)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל במשך 10 דקות עד הזהבה קלה.
שופכים את החומוסים לתוך קערה ומועכים בעזרת מועך פירה או מזלג.
מוסיפים את יתר המרכיבים, כולל הבצל, ומערבבים היטב.
יוצרים כדורים מהתערובת, ומשטחים.
מחממים שמן במחבת, מטגנים את הקציצות ומגישים חם.
המתכון היה ממש פשוט אבל הקציצות יצאו מאוד יבשות וחסרות טעם... אולי תוכלו לעזור לי לשפר אותו? אשמח מאוד לעזרה!