ושאלה שניה , שאולי מתאים לשאול אצל השכנים?
פודינג שוקו של אלפרו: לאדם שאוכל כמויות בכאלה שאין לנו את היכולת הכלכלית לקנות באופן שוטף, אבל חשוב שיאכל משהו, כל דבר. חוץ מלברר אם ניתן לקנות את זה באריזות שמותאמות למטבח המוסדי
מה הסיכוי להכין בבית פודינג דומה,שיהיה סמיך ומתוק בדומה למקור?
המרכיבים:
מים, סוכר, פולי סויה קלופים (6%), מסמיכים: עמילן מעובד טפיוקה, קרגאנאן, קקאו (3%), שוקולד (1.1%), טריקלציום פוספאט, חומרי טעם, מלח ים, ויטמינים ריבופלאוין D2, B12,B2
אני רואה טפיוקה כחומר מייצב גם במוצרים נוספים, לא יותר זול להשתמש בקורנפלור או שיש לו טעם לוואי?