צ'יפס וטוסטים שחומים מדי - מסרטנים
שנתיים אחרי דו"ח ארגון הבריאות הבריטי שהזהיר מפני כמויות גבוהות של החומר המסרטן אקרילאמיד בטוסטים ובצ'יפס, עולה קמפיין חדש. ההנחייה לציבור - להיזהר שלא להשחים או לשרוף מוצרי מזון, ובהם צ'יפס וטוסט, לקצר את זמן הבישול או לאכול פחות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4911736,00.html
אני נוהג להכין תפוחי אדמה בתנור בדרך כלל, כנראה שיהיה צריך להוריד בזמן / מעלות.
שנתיים אחרי דו"ח ארגון הבריאות הבריטי שהזהיר מפני כמויות גבוהות של החומר המסרטן אקרילאמיד בטוסטים ובצ'יפס, עולה קמפיין חדש. ההנחייה לציבור - להיזהר שלא להשחים או לשרוף מוצרי מזון, ובהם צ'יפס וטוסט, לקצר את זמן הבישול או לאכול פחות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4911736,00.html
אני נוהג להכין תפוחי אדמה בתנור בדרך כלל, כנראה שיהיה צריך להוריד בזמן / מעלות.